1 april: FWG Gehandicaptenzorg

28/02/2018

Kom naar de introductiebijeenkomsten of trainingen.

Volgende maand is het zover: vanaf 1 april worden functies binnen de branche Gehandicaptenzorg ingedeeld met FWG Gehandicaptenzorg, een vereenvoudigde en transparante vorm van functies indelen.

In de maand maart kunnen HR-adviseurs met functiewaardering in hun portefeuille en werkzaam binnen de branche gehandicaptenzorg zich voorbereiden met de introductiebijeenkomsten die FWG organiseert op diverse locaties in het land. Nog niet aangemeld? Op diverse locaties is nog plek voor een aantal deelnemers.

Vanaf april wordt ook de training Functies indelen met FWG Gehandicaptenzorg aangeboden aan alle overige FWG-toepassers waaronder HR-professionals en apart voor leden van de interne bezwarencommissie. Voor degene die naar de introductiebijeenkomst is geweest, is deelname aan deze training niet meer nodig.

Kijk voor de introductiebijeenkomst en de training Functies indelen op www.fwg.nl/academy

Speciale webpagina

Op www.fwg.nl/gehandicaptenzorg is alle belangrijke informatie over FWG Gehandicaptenzorg verzameld. De achtergrond, wat er verandert en wat er niet verandert, de cao-aanpassing en veelgestelde vragen.

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden