1 april: FWG Gehandicaptenzorg

28/02/2018

Kom naar de introductiebijeenkomsten of trainingen.

Volgende maand is het zover: vanaf 1 april worden functies binnen de branche Gehandicaptenzorg ingedeeld met FWG Gehandicaptenzorg, een vereenvoudigde en transparante vorm van functies indelen.

In de maand maart kunnen HR-adviseurs met functiewaardering in hun portefeuille en werkzaam binnen de branche gehandicaptenzorg zich voorbereiden met de introductiebijeenkomsten die FWG organiseert op diverse locaties in het land. Nog niet aangemeld? Op diverse locaties is nog plek voor een aantal deelnemers.

Vanaf april wordt ook de training Functies indelen met FWG Gehandicaptenzorg aangeboden aan alle overige FWG-toepassers waaronder HR-professionals en apart voor leden van de interne bezwarencommissie. Voor degene die naar de introductiebijeenkomst is geweest, is deelname aan deze training niet meer nodig.

Kijk voor de introductiebijeenkomst en de training Functies indelen op www.fwg.nl/academy

Speciale webpagina

Op www.fwg.nl/gehandicaptenzorg is alle belangrijke informatie over FWG Gehandicaptenzorg verzameld. De achtergrond, wat er verandert en wat er niet verandert, de cao-aanpassing en veelgestelde vragen.

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Dinsdag 30 oktober organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie