1 oktober: dag van de FWG systeemupdate

01/10/2020

Het is 1 oktober, dé dag waarop wij jaarlijks ons functiewaarderingssysteem updaten! Dit betekent dat vanaf vandaag alle abonnementhouders weer over de meest actuele content beschikken voor het waarderen en indelen van hun functies. Wij hebben hiervoor het afgelopen jaar weer onderzoek gedaan naar ontwikkelingen in functies in de zorg en diverse ijkfuncties gewijzigd en nieuw toegevoegd. 

 

Toepassers van FWG 3.0 ontvangen vandaag de publicatie Content FWG 3.0, en kunnen deze uiteraard downloaden in het klantportaal.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder