1 oktober: de dag van de systeemupdates!

01/10/2018

Vandaag, 1 oktober, vindt de jaarlijkse update van onze functiewaarderingssystemen plaats! Dit betekent: nieuwe content in de applicaties, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar.

Alle wijzigingen in 1 overzicht

Hier vindt u een overzicht van alle functies die we onderzocht hebben, alle ontwikkelingen rondom deze functies en tot welke wijzigingen in de applicatie deze hebben geleid. Van uw branche, maar ook van de overige zorgbranches. FWG 3.0-gebruikers hebben de publicatie ‘Content FWG 3.0’ ontvangen, waarin per gezichtspunt ook een toelichting en de normteksten staan.

Kom naar de FWG Deep Dive Sessies

Meer weten? Kom in oktober naar één van de kosteloze ‘FWG Deep Dive Sessies’! Speciaal voor abonnementhouders van FWG organiseren we in oktober 3 bijeenkomsten, waarin we u graag meer vertellen over de ontwikkelingen en wijzigingen in de applicaties. Daarnaast kunt u uit twee verschillende workshops kiezen. Én we informeren u graag over de stappen die we hebben gezet naar aanleiding van het belevingsonderzoek waarin we u eind vorig jaar geraadpleegd hebben. Tijdens de lunch, de ‘Omdenksessie’ en de afsluitende borrel is er tijd voor inspiratie en om vakcollega’s te spreken!

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Themabijeenkomst 'Tech en werk'

Technologie zal de komende jaren grote impact hebben op de zorg. Maar wat zijn die trends en ontwikkelingen precies? Welke vormen van technologie zijn er? En wat voor effect hebben die op functies, taken, werkprocessen in uw organisatie? Laat u op 3 juni inspireren door voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 80 mensen uit ruim 60 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder