Licentiehouder Wim Beekhuyzen overleden

25/03/2020

Helaas hebben wij bericht ontvangen over het overlijden van Wim Beekhuyzen. Wim Beekhuyzen was vanaf de beginjaren van FWG met de BIZ-groep een van de licentiehouders van FWG, en actief als adviseur bij de ondersteuning van zorgorganisaties op het gebied van functiewaardering. Wim was altijd erg betrokken bij FWG en een gewaardeerd adviseur. Wij wensen zijn naasten veel sterkte met dit plotselinge verlies.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen