7 redenen om het ‘Festival van werkplezier’ van FWG Progressional People niet te missen

10/09/2018

  1. Het ‘Festival van Werkplezier’ is het grootste, leukste en meest inspirerende HR-event voor de zorg.
  2. Vicepremier en minister van VWS Hugo de Jonge is keynote spreker. Andere keynote sprekers zijn Martijn Aslander (stand-up filosoof) en Corporate Rebels Freek-Jan Ronner en Catelijne Bexkens.
  3. Sabine Uitslag, Chief Inspiration Officer voor werkplezier in de zorg, geeft op eigen wijze haar inspirerende feedback op het programma.
  4. Een dag lang netwerken en ervaringen uitwisselen met meer dan 375 vakgenoten.
  5. Inspiratie opdoen tijdens de gevarieerde praktijksessies met Cordaan, Van Neynsel, Libra, Bo Geboortezorg, Icare, Mutsaersstichting en GGZ-Delfland.
  6. Stemmen voor de publieksprijs van de Nationale HR Zorg Award. Met als genomineerden: Amsterdam UMC/Locatie AMC, Pluryn, Nij Smellinghe, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, Gelre Ziekenhuisgroep.
  7. Kans op het winnen van een inhouse trendsessie + eerste SPP-analyse van het nieuwe onderdeel: FWG Arbeidsmarkt.

Themabijeenkomst 'De basis op orde' in samenwerking met Cordaan

Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Aanmelden

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Aantrekkelijk belonen in een krappe arbeidsmarkt

Mede door de arbeidsmarktkrapte staat een aantrekkelijk beloningsbeleid bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Speelt u ook met vragen als: Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij mijn organisatie en onze (toekomstige) medewerkers? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie