7 redenen om het ‘Festival van werkplezier’ van FWG Progressional People niet te missen

10/09/2018

  1. Het ‘Festival van Werkplezier’ is het grootste, leukste en meest inspirerende HR-event voor de zorg.
  2. Vicepremier en minister van VWS Hugo de Jonge is keynote spreker. Andere keynote sprekers zijn Martijn Aslander (stand-up filosoof) en Corporate Rebels Freek-Jan Ronner en Catelijne Bexkens.
  3. Sabine Uitslag, Chief Inspiration Officer voor werkplezier in de zorg, geeft op eigen wijze haar inspirerende feedback op het programma.
  4. Een dag lang netwerken en ervaringen uitwisselen met meer dan 375 vakgenoten.
  5. Inspiratie opdoen tijdens de gevarieerde praktijksessies met Cordaan, Van Neynsel, Libra, Bo Geboortezorg, Icare, Mutsaersstichting en GGZ-Delfland.
  6. Stemmen voor de publieksprijs van de Nationale HR Zorg Award. Met als genomineerden: Amsterdam UMC/Locatie AMC, Pluryn, Nij Smellinghe, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, Gelre Ziekenhuisgroep.
  7. Kans op het winnen van een inhouse trendsessie + eerste SPP-analyse van het nieuwe onderdeel: FWG Arbeidsmarkt.

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze dienstverlening en de ontwikkelingen in de zorg? Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden