7 redenen om het ‘Festival van werkplezier’ van FWG Progressional People niet te missen

10/09/2018

  1. Het ‘Festival van Werkplezier’ is het grootste, leukste en meest inspirerende HR-event voor de zorg.
  2. Vicepremier en minister van VWS Hugo de Jonge is keynote spreker. Andere keynote sprekers zijn Martijn Aslander (stand-up filosoof) en Corporate Rebels Freek-Jan Ronner en Catelijne Bexkens.
  3. Sabine Uitslag, Chief Inspiration Officer voor werkplezier in de zorg, geeft op eigen wijze haar inspirerende feedback op het programma.
  4. Een dag lang netwerken en ervaringen uitwisselen met meer dan 375 vakgenoten.
  5. Inspiratie opdoen tijdens de gevarieerde praktijksessies met Cordaan, Van Neynsel, Libra, Bo Geboortezorg, Icare, Mutsaersstichting en GGZ-Delfland.
  6. Stemmen voor de publieksprijs van de Nationale HR Zorg Award. Met als genomineerden: Amsterdam UMC/Locatie AMC, Pluryn, Nij Smellinghe, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, Gelre Ziekenhuisgroep.
  7. Kans op het winnen van een inhouse trendsessie + eerste SPP-analyse van het nieuwe onderdeel: FWG Arbeidsmarkt.

Themabijeenkomst: Happy people, better results

Één miljoen gelukkige medewerkers in de zorg. Hoe doet u dat in uw organisatie? Op maandag 26 november organiseren Preventned en FWG Progressional People de themabijeenkomst: 'Happy people, better results'. De volgende stap naar gelukkige medewerkers en betere bedrijfsresultaten!

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

'Zorg voor later'

De nieuwe HR Trendmonitor is gebaseerd op 41 openhartige gesprekken met HR-managers over hun werk, focus en ambities. Het rapport beschrijft thema's als werkplezier en de noodzaak van regionale samenwerking. Maar ook gaan we in op de vraag: in hoeverre is HR in staat om zijn eigen agenda te bepalen?

Bestel het rapport