Aanmelden voor de Digital Deep Dive Sessies

01/10/2020

Helaas hebben wij moeten besluiten de FWG Deep Dive Sessies niet fysiek door te laten gaan. Wel hebben we een mooi digitaal alternatief: op alle data van de oorspronkelijke Deep Dives bieden we de drie sessies aan via Microsoft Teams. Sessies met de inhoudelijke presentatie en de mogelijkheid om via de chat of persoonlijk vragen te stellen aan de spreker. Op 6, 8, 13 en 15 oktober kunt u de volgende sessies volgen:

  • 13.00: Wat is er nieuw in uw systeem? (Benny Bourgonje)
  • 14.00: De impact van corona op het werken in de zorg (Geertje van de Ven)
  • 15.00: Digivaardig in de zorg (Koos van der Kleij)

Dit betekent dat alle abonnementhouders in de gelegenheid zijn de sessies te volgen, op een tijdstip en datum van uw keuze! Uiteraard hadden wij u graag liever ‘live’ ontmoet, maar we doen ons uiterste best om er ook digitaal een inspirerende sessie van te maken! Ga voor alle informatie naar fwg.nl/deepdive en meld u aan!*

*als u zich al voor een fysieke bijeenkomst had aangemeld, hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. U heeft hierover woensdag 3o september persoonlijk bericht ontvangen.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder