Aanmelden voor online show Dag van het respect voor de zorg

06/01/2021

Op de ‘Dag van het respect voor de zorg’ starten we om 09.00 uur met een online show die geheel in het teken staat van respect en waardering voor de zorg. Hiermee hopen we een klein lichtpuntje in coronatijd te brengen bij HR-managers, bestuurders en alle zorgprofessionals van Nederland!

We hebben een gevarieerd en inspirerend programma, waarin het respect voor het zorgvak en de voorbeelden van werkplezier in (of ondanks) corona centraal staan. Met interessante sprekers en gasten van binnen en buiten de zorg, entertainment en ruimte voor reflectie belooft het een sterke show te worden.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder