Abonnement op FWG

FWG, het functiewaarderingssysteem voor de zorg, is het fundament voor een eerlijke loonsomverdeling, dat door werknemers en werkgevers in de zorg breed gedragen wordt. Daarnaast levert het systeem een schat aan informatie over het werken in de zorg en ontwikkelingen daarin. Steeds meer zorgorganisaties bereiden zich hiermee voor op de toekomst, om blijvend de zorg te kunnen bieden die aansluit bij behoeftes van patiënten en cliënten.

 

Als uw organisatie onder een cao valt waarin toepassing van FWG is opgenomen, kunt u een abonnement afsluiten op een van onderstaande systemen. Volgt u geen cao, of een andere cao? Neem dan contact op voor de mogelijkheden voor een overeenkomst op maat.

ToekomstFUNCTIES

Met het FWG-systeem kunt u gemakkelijk uw functiehuis actueel houden en functies beschrijven en indelen. Daarbij krijgt u kosteloos toegang tot de aanvullende applicatie Xelf, op voorwaarde dat u ook de Xelf basistraining volgt. Met Xelf kunt u in kaart brengen hoe bepaalde functies er in de toekomst uitzien, met mogelijke opleidingen die daarbij passen. Zo kan uw organisatie inspelen op veranderingen en bent u op de toekomst voorbereid.

wat houdt het fwg-abonnement in

  • Kennismakingsbijeenkomst op maat
  • Toegang tot de applicatie
  • Handleiding
  • Ondersteuning door het FWG Servicepunt en toegang tot het Helpdeskadvies
  • Een persoonlijke inlogcode voor de website om u aan te melden voor trainingen en bijeenkomsten. Ook kunt u hiermee publicaties bestellen of downloaden en uw persoonlijke gegevens beheren
  • Magazine FWG Wetenswaardig (2x per jaar) en, indien gewenst, de digitale nieuwsbrief

De kosten van het abonnement zijn afhankelijk van het aantal medewerkers van uw organisatie. Wilt u meer informatie? Neem contact op met het FWG Servicepunt via 030 – 2669 400 of vraag het informatiepakket aan.