Academy

Training en inspiratie voor HR-professionals in de zorg

Onze kennis van functies en trends in de zorg vertalen we naar praktische trainingen en interessante bijeenkomsten over actuele onderwerpen, zodat u als HR-professional altijd over de juiste vaardigheden en kennis binnen uw vakgebied kunt beschikken. Investeer in uw ontwikkeling en die van uw organisatie of team met het aanbod van FWG en Progressional People.

Soorten trainingen en bijeenkomsten

  • Trainingen rondom functiewaardering: in deze trainingen leert u functies beschrijven en indelen. We praten u bij over actuele richtlijnen en inzichten. Daarnaast staat de training vooral in het teken van oefenen en het bespreken van casuïstiek.
  • Trainingen organisatie- en talentontwikkeling: in deze trainingen van Progressional People werkt u aan uw persoonlijke ontwikkeling of die van uw organisatie met vernieuwende methodes. Denk aan de Bootcamp Coachend Leiderschap of Semco Style-trainingen.
  • Themabijeenkomsten: elke maand organiseren we een themabijeenkomst over actuele HR-thema’s in de zorg. In één ochtend of middag krijgt u inzicht in het onderwerp en leert u van praktijkvoorbeelden en vakgenoten.
  • Inspiratiesessies:  in deze korte sessies, van gemiddeld 2 tot 3 uur, delen we onze kennis over een actueel thema of vernieuwende aanpak. Denk aan de inspiratiesessie over Semco Style Healthcare of over opvallende trends die onze afdeling R&D ziet in haar onderzoek.

Floortje Schiks

Projectleider Academy

fschiks@fwg.nl

T 030-2669 437