Xelf: de integrale HR-tool

Hoe bereidt u uw organisatie voor op het werken van de toekomst?

Hoe kunt u met uw organisatie inspelen op veranderingen in zorg? Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig? Omdat deze vragen bij veel zorgorganisaties spelen is Xelf ontwikkeld. Kennis van trends, functies en opleidingen zijn gebundeld in deze applicatie.

In deze korte animatie ziet u in één oogopslag wat Xelf biedt:

Xelf is in te zetten bij

  • Functies van de toekomst
  • Fusie
  • Reorganisatie
  • Zelfsturing
  • Kennis, vaardigheden, houding en gedrag
  • Opschonen functiehuis

Zelf aan de slag met Xelf

Wij zetten Xelf in voor het oplossen van uw organisatievraagstukken, maar u kunt ook zelf aan de slag met Xelf door uw functiegebouw te digitaliseren zodat u vervolgens flexibel kunt inspelen op in- en externe veranderingen. Daarvoor organiseren we de Basistraining Xelf.

Meer informatie?

Lees meer over Xelf en het werken in de toekomst op themapagina De Zorgorganisatie van de toekomst. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Xelf? We bespreken graag uw HR-ontwikkelvraagstukken en geven een demonstratie van de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met adviseur Aryan van der Griendt of Ilse Dijkstra.

Dave is HBO-verpleegkundige in een ziekenhuis. Dave vervult in de toekomst steeds meer een brugfunctie tussen huisarts en medisch specialist. Hij krijgt meer te maken met robottechnologie en zelfmeetsystemen en heeft aandacht voor balans tussen kwaliteit van leven, kosten en levensverlenging.

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Op dinsdag 29 mei organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie