Xelf: de integrale HR-tool

Hoe bereidt u uw organisatie voor op het werken van de toekomst?

Hoe kunt u met uw organisatie inspelen op veranderingen in zorg? Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig? Omdat deze vragen bij veel zorgorganisaties spelen is Xelf ontwikkeld. Kennis van trends, functies en opleidingen zijn gebundeld in deze applicatie.

In deze korte animatie ziet u in één oogopslag wat Xelf biedt:

Xelf is in te zetten bij

  • Functies van de toekomst
  • Fusie
  • Reorganisatie
  • Zelfsturing
  • Kennis, vaardigheden, houding en gedrag
  • Opschonen functiehuis

Zelf aan de slag met Xelf

Wij zetten Xelf in voor het oplossen van uw organisatievraagstukken, maar u kunt ook zelf aan de slag met Xelf door uw functiegebouw te digitaliseren zodat u vervolgens flexibel kunt inspelen op in- en externe veranderingen. Daarvoor organiseren we de Basistraining Xelf.

Meer informatie?

Lees meer over Xelf en het werken in de toekomst op themapagina De Zorgorganisatie van de toekomst. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Xelf? We bespreken graag uw HR-ontwikkelvraagstukken en geven een demonstratie van de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met adviseur Aryan van der Griendt of Ilse Dijkstra.

Dave is HBO-verpleegkundige in een ziekenhuis. Dave vervult in de toekomst steeds meer een brugfunctie tussen huisarts en medisch specialist. Hij krijgt meer te maken met robottechnologie en zelfmeetsystemen en heeft aandacht voor balans tussen kwaliteit van leven, kosten en levensverlenging.

Trendsessies: hoe raken de trends uw branche?

In vijf verschillende trendsessies zetten we uiteen hoe de trends uit het FWG Trendrapport 2017 uw branche raken, zodat u de vertaalslag kunt maken naar uw organisatie. In de sessie ook aandacht voor de snelheid en impact van technologische ontwikkelingen en wat dit betekent voor (toekomstige) functies in uw branche.

Aanmelden

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

In hoeverre wilt u de functiebeschrijvingen ondersteunend laten zijn aan processen als loopbaanontwikkeling, (JCI) accreditatie, het uitdragen van kernwaarden of ontwikkeling op persoonlijk en teamniveau? Ontdek in deze inspiratiesessie welk functiebeschrijvingsformat écht bij uw organisatie past.

Lees meer