Xelf: de integrale HR-tool

Hoe bereidt u uw organisatie voor op het werken van de toekomst?

Hoe kunt u met uw organisatie inspelen op veranderingen in zorg? Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig? Omdat deze vragen bij veel zorgorganisaties spelen is Xelf ontwikkeld. Kennis van trends, functies en opleidingen zijn gebundeld in deze applicatie.

In deze korte animatie ziet u in één oogopslag wat Xelf biedt:

Xelf is in te zetten bij

  • Functies van de toekomst
  • Fusie
  • Reorganisatie
  • Zelfsturing
  • Kennis, vaardigheden, houding en gedrag
  • Opschonen functiehuis

Zelf aan de slag met Xelf

Wij zetten Xelf in voor het oplossen van uw organisatievraagstukken, maar u kunt ook zelf aan de slag met Xelf door uw functiegebouw te digitaliseren zodat u vervolgens flexibel kunt inspelen op in- en externe veranderingen. Daarvoor organiseren we de Basistraining Xelf.

Meer informatie?

Lees meer over Xelf en het werken in de toekomst op themapagina De Zorgorganisatie van de toekomst. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Xelf? We bespreken graag uw HR-ontwikkelvraagstukken en geven een demonstratie van de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met adviseur Aryan van der Griendt of Ilse Dijkstra.

Sara gaat in de toekomst steeds meer zorg organiseren in plaats van hulp verlenen. Ze zal meer coachend werken, netwerken en coördineren. E-health vraagt meer ICT-kennis. Daarnaast heeft Sara meer verpleegkundige kennis nodig vanwege oudere cliënten met een zwaardere zorgvraag.

Ilse Dijkstra

Manager FWG advies

idijkstra@fwgadvies.nl

T 030-2669 452

Whitepaper Strategische Personeelsplanning

Deze whitepaper startte met onderzoek: wie past SPP eigenlijk toe? Met welk doel? En hoe? Maar langzaam groeide het document uit tot een ode aan een nieuwe, behapbare vorm van strategische personeelsplanning.

Download gratis

Themabijeenkomst: ‘Impact van zelfsturing op de organisatie’ (14 september)

Na een succesvolle bijeenkomst in mei, organiseert FWG opnieuw een themabijeenkomst over zelfsturing in de zorg. Deelnemers ontvangen o.a. de whitepaper ‘Zelfsturing, loslaten is niet hetzelfde als laten vallen’

Meer informatie

HR Trendmonitor Zorg 2016: En wat heeft de cliënt eraan?

Lees hét rapport over de toekomst van HR in de zorg. HR-managers kiezen het perspectief van de cliënt. Ze zijn realistisch en nemen een eigen positie in bij populaire concepten als zelfsturing of strategische personeelsplanning.

Bestel nu