FWG Ambulancezorg

De CAO Ambulancezorg is van toepassing voor alle werkgevers en werknemers in de sector. Een van de afspraken die de cao-partijen hebben gemaakt is het invoeren van één uniform systeem van functiewaardering: FWG. Hiermee sluit de CAO Ambulancezorg aan op andere zorgcao’s die dit systeem ook gebruiken. Omdat FWG in de hele zorgsector wordt gebruikt, is de indeling beter vergelijkbaar met functies uit andere branches.

Op deze website staat meer informatie over wat de invoering van FWG inhoudt en wat dit betekent voor medewerkers in de ambulancezorg.

Nieuws

Om elke medewerker in de ambulancezorg zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het proces, plaatsen we geregeld updates met nieuwe informatie.
Lees meer

FAQ voor HR

Veelgestelde vragen over de praktische invoering en ondersteuning van FWG in de organisatie
Lees meer

FAQ voor medewerkers

Veelgestelde vragen over wat de invoering van FWG betekent voor medewerkers en hun arbeidsvoorwaarden
Lees meer

Functieonderzoek

Onderzoek naar zeven sleutelfuncties die specifiek zijn voor de ambulancezorg
Lees meer

Cao-afspraken

Alle bepalingen die betrekking hebben op de invoering en het gebruik van het FWG-systeem staan in de cao. Dat geldt ook voor de salarisafspraken die hieraan verbonden zijn.
Lees meer

Ondersteuning

Meer informatie over de ondersteuning die HR-afdelingen krijgen bij invoering van FWG in de ambulancezorg
Lees meer

De 4e editie van de Nationale #HR #Zorg Award pakken wij anders aan dan voorgaande jaren. In dit ‘coronajaar’ heeft namelijk élke zorgorganisatie een bijzondere prestatie geleverd! Lees verder 👉 https://bit.ly/2PcdlFi

Maakt u optimaal gebruik van HR analytics? Meld u aan voor onze interactieve sessie op 3 september en u leert wat HR analytics is, wat het voor u en uw organisatie kan betekenen, wat de effecten kunnen zijn en hoe u er zélf mee aan de slag kunt: https://bit.ly/2ZKNuuu

Chris-Jan van Leeuwen

Senior adviseur

cvanleeuwen@fwg.nl

T 030-2669 469