Astrid Westerbeek treedt toe tot directie FWG Progressional People

21/12/2018

Astrid Westerbeek, momenteel Manager R&D bij FWG, treedt met ingang van 1 januari a.s. toe tot de directie van FWG Progressional People (het advies- en onderzoeksbureau voor HR in de zorg). Zij wordt naast Jan Helmond, Algemeen Directeur, aangesteld als Directeur Onderzoek & Innovatie.

In die rol zal zij verantwoordelijk zijn voor de groei en verdere professionalisering van de onderzoeksafdeling. Daarnaast zal zij zich richten op de interne aansturing en ontwikkeling van de organisatie. Met de toetreding van Astrid Westerbeek krijgt FWG Progressional People een tweekoppige directie.

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden