Award-finalisten op HRM in de zorg

16/08/2021

Net als voorgaande jaren is FWG Progressional People partner van het jaarcongres HRM in de Zorg. Dat vindt dit jaar plaats op dinsdag 21 september in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Uiteraard zijn we daar te vinden op de informatiemarkt én we presenteren om 11.00 uur de 5 finalisten van de Nationale HR Zorg Award!
(Praktijkcase A4 om 11.00 uur)

Laat u inspireren door de 5 award-finalisten met hun projecten en ideeën voor nieuwe energie. U mag tijdens de sessie stemmen op uw favoriet en daarmee invloed uitoefenen op de publieksprijs, die wordt uitgereikt op 12 oktober tijdens ons eigen HR-event ‘Live Energy‘!

 

Met korting naar HRM in de zorg

Als partner kunnen wij u vijftig euro korting op de toegangsprijs bieden. Als relatie van FWG betaalt u slechts € 295,- voor de toegang tot het congres (normale prijs: € 345,-), door bij uw aanmelding kortingscode FWG50HRZ in te vullen.

 

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder