Brancheboekjes: wat zijn de trends en ontwikkelingen in uw branche?

04/07/2018

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ heeft FWG voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche. We beschrijven de gevolgen voor organisaties en professionals, waarbij we in elk boekje voorbeelden uit de branche geven. Zorgorganisaties kunnen de brancheboekjes gebruiken om tijdig te anticiperen op veranderingen.

Wilt u aan de slag met een concrete doorvertaling naar uw organisatie, personeelsstrategie of specifieke functie(s)? Nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen in uw branche?

Bestel uw digitale brancheboekje kosteloos via www.fwg.nl/brancheboekjes  

Nationale HR Zorg Award

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Wij willen graag weten hoé u dat doet.

Lees verder

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Lees verder