Brancheboekjes: wat zijn de trends en ontwikkelingen in uw branche?

04/07/2018

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ heeft FWG voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche. We beschrijven de gevolgen voor organisaties en professionals, waarbij we in elk boekje voorbeelden uit de branche geven. Zorgorganisaties kunnen de brancheboekjes gebruiken om tijdig te anticiperen op veranderingen.

Wilt u aan de slag met een concrete doorvertaling naar uw organisatie, personeelsstrategie of specifieke functie(s)? Nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen in uw branche?

Bestel uw digitale brancheboekje kosteloos via www.fwg.nl/brancheboekjes  

Themabijeenkomst: Happy people, better results

Één miljoen gelukkige medewerkers in de zorg. Hoe doet u dat in uw organisatie? Op maandag 26 november organiseren Preventned en FWG Progressional People de themabijeenkomst: 'Happy people, better results'. De volgende stap naar gelukkige medewerkers en betere bedrijfsresultaten!

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

'Zorg voor later'

De nieuwe HR Trendmonitor is gebaseerd op 41 openhartige gesprekken met HR-managers over hun werk, focus en ambities. Het rapport beschrijft thema's als werkplezier en de noodzaak van regionale samenwerking. Maar ook gaan we in op de vraag: in hoeverre is HR in staat om zijn eigen agenda te bepalen?

Bestel het rapport