Brancheboekjes: wat zijn de trends en ontwikkelingen in uw branche?

04/07/2018

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ heeft FWG voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche. We beschrijven de gevolgen voor organisaties en professionals, waarbij we in elk boekje voorbeelden uit de branche geven. Zorgorganisaties kunnen de brancheboekjes gebruiken om tijdig te anticiperen op veranderingen.

Wilt u aan de slag met een concrete doorvertaling naar uw organisatie, personeelsstrategie of specifieke functie(s)? Nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen in uw branche?

Bestel uw digitale brancheboekje kosteloos via www.fwg.nl/brancheboekjes  

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden