Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche. We beschrijven de gevolgen voor organisaties en professionals, waarbij we in elk boekje voorbeelden uit de branche geven.

We hopen dat zorgorganisaties de informatie in de brancheboekjes gebruiken om tijdig op veranderingen in te spelen. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt vraagt het veel om te werken aan een lange-termijn-HR-strategie. Toch vragen de veranderingen in de populatie, de trends en ontwikkelingen in de zorgsector en branche, en de technologische ontwikkelingen om een visie. Bent u klaar voor de toekomst?

Downloaden

Nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen in uw branche? Download via onderstaande button uw digitale brancheboekje:

 

Bent u geïnteresseerd in de effecten van de trends en ontwikkelingen op uw organisatie? Wilt u aan de slag met een doorvertaling naar uw organisatie, functies, functiemix en medewerkers? Wij organiseren graag een incompany sessie samen met u. Neem daarvoor contact op met Ilse Dijkstra om de mogelijkheden te bespreken via 030 – 2669 400.

Lees ook: