Communicatie-adviseur met schrijfskills

Wij zoeken een enthousiaste communicatie-adviseur die ons team marketing & communicatie komt versterken. Iemand die goed en gemakkelijk schrijft, die organisatorisch sterk is en wil bijdragen aan onderzoek en advies voor de zorgsector. Als communicatie-adviseur ga je aan de slag met verschillende projecten binnen FWG en Progressional People, uiteenlopend van magazines tot events.

Wie zoeken we?

Je bent een gedreven en nieuwsgierige professional met een sterke pen. Creatief en zelfstandig, met oog voor detail. Of het nu gaat om een kort nieuwsbericht voor de website of een verdiepend artikel, jij stort je er volledig op en zorgt voor een aansprekende, passende en foutloze tekst. Je schakelt zonder moeite op verschillende niveaus en wordt blij van nieuwe uitdagingen.

Wat ga je doen?

Je gaat je bezig houden met verschillende projecten, waaronder de publicatie Content FWG 3.0, het HR-event, de uitreiking van de HR Zorg Award en andere jaarlijks terugkerende projecten. Je kijkt met een frisse blik naar de content van de website en schrijft artikelen, publicaties en testimonials. Je onderhoudt contacten met ontwerpbureaus, fotografen en drukkers en verzorgt mailingen en nieuwsbrieven. Je rapporteert aan de businessunit-manager en werkt nauw samen met je collega’s van marketing & communicatie.

Waar ga je werken?

Bij FWG Progressional People werk je met ruim vijftig adviseurs, onderzoekers en systeemexperts voor zo’n 800 zorgorganisaties in Nederland. Wij doen doorlopend onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg, zijn expert in functiewaardering en geven advies in organisatie-, team- en talentontwikkeling.

Wat vragen we?

Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond en hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van of ervaring in de zorg is een (grote) pré. Verder beheers je de Nederlandse taal perfect en schrijf je met gemak en plezier voor offline en online media.

Wat bieden wij?

We bieden je een persoonlijke, dynamische werkomgeving met gedreven collega’s, in een organisatie waar ruimte is voor initiatief en innovatie. We gaan een contract aan van 32-36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Gerelateerd aan je leeftijd en ervaring bieden we je een passend salaris conform de cao GGZ en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten of solliciteren?

Maak alvast kennis met onze organisatie en ons team via www.fwg.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ed van Meeuwen of Annefrouke Haaksema via 030 2669 400. Solliciteren?  Stuur je brief en CV naar vacatures@fwg.nl, t.a.v. Ed van Meeuwen. We horen graag van je!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nationale HR Zorg Award

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Wij willen graag weten hoé u dat doet.

Lees verder

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Lees verder