Nieuwsgierige Adviseur Functiewaardering in de zorg / HR

We zoeken een scherpe en analytische adviseur die ons adviesteam wil versterken. Iemand die oprecht wil weten wat een trajectbegeleider, leefstijlcoach of verpleegkundig regiebehandelaar GGZ nu eigenlijk doet. Iemand die dit vervolgens helder in kaart kan brengen, en ook nog kan uitleggen hoe functies zich tot elkaar verhouden. Als adviseur ga je op pad naar zorgorganisaties in Nederland. Je bent een sparringpartner voor HR-professionals en managers en geeft als specialist inzicht in functies, de waardering daarvan en de ontwikkelperspectieven voor de toekomst.

Wie zoeken we?
Je bent nieuwsgierig, analytisch, resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Wanneer je met een klant om tafel zit kost het jou geen moeite om de vraag achter de vraag te herleiden. Je houdt ervan zaken te doorgronden en van daaruit te adviseren. Of het nu om een veranderende zorgorganisatie gaat of om een complex functiewaarderingssysteem. Je vindt het leuk om met klanten te sparren over functies, maar óók over trends en ontwikkelingen binnen de betreffende zorgbranche. En wat is het effect daarvan op de betreffende zorgorganisatie en hun functiehuis?

Wat ga je doen?
Als adviseur adviseer en ondersteun je zorgorganisaties bij de toepassing, het beheer en een optimale inzet van het functiewaarderingssysteem voor de zorgsector. Je bezoekt organisaties, analyseert de klantvraag en bent het aanspreekpunt voor HR-adviseurs of management tijdens projecten. Je stelt functiebeschrijvingen op, waardeert deze op basis van de methodiek en adviseert zorgorganisaties bij functiewaarderings- en aanverwante vraagstukken. Je hebt gevoel voor de maatschappelijke en politieke context waarin zorgorganisaties zich bevinden. Ook het geven van trainingen rondom de toepassing van het functiewaarderingssysteem maakt ook onderdeel uit van je functie.

Met wie ga je werken?
Bij FWG Progressional People werk je met zestig adviseurs en systeemexperts voor zo’n 800 zorgorganisaties in Nederland en op de Nederlandse eilanden in de Caraïben. Wij doen doorlopend onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg, zijn expert in functiewaardering en geven advies in organisatie-, team- en talentontwikkeling. Bij FWG Progressional People werken veel jonge mensen. We zijn innovatief en vernieuwend, de bedrijfscultuur is informeel en werkplezier staat hoog in het vaandel.

Wat vragen we?
Je hebt een universitaire opleiding afgerond in Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde of HRM, en hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring in HR, recruitment of consultancy. Je bent analytisch sterk, werkt graag samen en hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Daarnaast ben je energiek, resultaatgericht en durf je kritisch te zijn.

Wil je meer weten of solliciteren?
Maak alvast kennis met onze organisatie en ons team op www.fwg.nl/medewerkers. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Ilse Dijkstra via 030 2669 400 of stuur direct je cv en motivatiebrief via vacatures@fwg.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.