Adviseur HR / Functiewaardering in de zorg

FWG Advies groeit en ontwikkelt zich snel, daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een adviseur met een scherpe blik: collega’s die met betrokkenheid werken aan de klantvraag. Ben je energiek, analytisch en resultaatgericht? Ben je inhoudelijk sterk en duik jij graag de diepte in? Dan is deze functie als adviseur bij FWG Advies zeker iets voor jou!
Je draagt bij aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorgsector door zorgorganisaties te adviseren over functiewaarderings- en aanverwante HR-vraagstukken.

Werkzaamheden

Je adviseert en ondersteunt zorgorganisaties – met name management en HR-afdelingen – bij de toepassing, het beheer en de optimale inzet van de functiewaarderingssystemen voor de zorgsector. Je bezoekt organisaties, analyseert de klantvraag en bent het aanspreekpunt voor HR-adviseurs of management tijdens projecten. Je stelt functiebeschrijvingen op, waardeert deze op basis van de methodiek en adviseert zorgorganisaties bij functiewaarderings- en aanverwante vraagstukken. Je hebt gevoel voor de maatschappelijke en politieke context waarin zorgorganisaties zich bevinden. Het geven van trainingen rondom de toepassing van de functiewaarderingssystemen maakt ook onderdeel uit van je functie. In samenwerking met collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse projecten. Via het netwerk dat je onderhoudt lever je een bijdrage aan acquisitie.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om de vraag achter de vraag te herleiden en je kunt helder en genuanceerd schrijven en rapporteren. Je bent klantgericht en gedreven om kwaliteit te leveren. Je bent een teamspeler die kritisch durft te zijn en je neemt verantwoordelijkheid voor resultaten.

Streef je ernaar jezelf te ontwikkelen, kwaliteit te leveren en ben je in staat om duurzame klantrelaties te onderhouden, dan zoeken we jou als nieuwe collega binnen ons team.

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met functiewaardering.

Aanvullende HR en/of juridische kennis is een pré. Het analyseren van dergelijke vraagstukken en hierover adviseren aan collega’s of opdrachtgevers zijn onder andere van belang bij het vormgeven van projectplannen, opstellen van uitwisselbaarheidsvraagstukken of uitvoeren van grote fusie- of reorganisatieprojecten.

Profiel

  • Afgeronde opleiding op WO-niveau, bij voorkeur HR of (Arbeids)recht;
  • Ervaring met functiewaardering (bij voorkeur de FWG methodiek), waaronder het beschrijven en indelen van functies, is een vereiste
  • 2-5 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen consultancy en HR of zorg gerelateerd;
  • Projectmanagementvaardigheden
  • Aantoonbare affiniteit met de zorgsector;
  • Jouw ervaring toont aan dat je beschikt over relevante expertise ter aanvulling op het team (kennis van functiewaardering en HR en/of juridische kennis), pro-activiteit, analytisch vermogen en een zelfstandige werkhouding.

Wat bieden wij?

FWG is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Er is aandacht voor jouw talenten, je krijgt de kans om deze te ontwikkelen en de ruimte om ze in te zetten. Daar hoort een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij, met een passend salaris conform cao GGZ en opleidingsmogelijkheden. Je werkt op ons kantoor in Utrecht en gaat regelmatig naar zorgorganisaties door het hele land. We bieden een dienstverband van 32 tot 36 uur.

Je kunt je interesse in deze functie tot 3 maart 2019 kenbaar maken door je cv en motivatie te sturen naar vacatures@fwg.nl, t.a.v. Ilse Dijkstra. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.