De Beeldvormend-radiotherapeutisch laborant: experts gezocht

24/06/2020

Als onderdeel van ons onderzoek naar functies in de zorg, raadplegen we mensen die dagelijks met de betreffende functie te maken hebben. Wij gaan met hen – de expertgroep – in gesprek over ontwikkelingen binnen de functie en de werkprocessen. Op die manier maken we samen het functiebeeld compleet. Eind juni/begin juli organiseren wij online expertgroepen voor de kernfunctie: Beeldvormend-radiotherapeutisch laborant. Bent u goed bekend met deze functie? Deel uw kennis met ons en vakcollega’s!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

Met ruim 10 jaar ervaring in het doen van trendonderzoek in de zorg hebben we een krachtige basis om de huidige triggers, trends en ontwikkelingen te duiden. Hiermee willen we inzicht geven in deze ontwikkelingen zodat zorgorganisaties hierop kunnen anticiperen. Daarom publiceren we dit jaar een reeks essays over de belangrijkste ontwikkelingen, met als eerste thema: ‘Onder druk wordt alles vloeibaar. Hoe willen we dat het stolt?’

DOWNLOAD ESSAY #1

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder