De F zit weer in de maand!

01/02/2018

Het is 1 februari, dus de F zit weer in de maand! De perfecte tijd voor een frisse blik op functies, functiehuis en functiewaardering. Vraag een kosteloze systeemscan aan of schrijf je in voor een training. Nu inschrijven, 2e deelnemer gratis!

Wil je meer weten over de impact van zelfsturing? Waardegedreven functies beschrijven, krachtig motiveren van je functie-indeling of functiehuis toekomstbestendig inrichten? Volg dan een van onze FWG-trainingen. Boek je de training in februari? Dan geldt voor abonnementhouders: 2e deelnemer gratis. Neem dus gerust een collega mee!  

Themabijeenkomst: Happy people, better results

Één miljoen gelukkige medewerkers in de zorg. Hoe doet u dat in uw organisatie? Op maandag 26 november organiseren Preventned en FWG Progressional People de themabijeenkomst: 'Happy people, better results'. De volgende stap naar gelukkige medewerkers en betere bedrijfsresultaten!

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

'Zorg voor later'

De nieuwe HR Trendmonitor is gebaseerd op 41 openhartige gesprekken met HR-managers over hun werk, focus en ambities. Het rapport beschrijft thema's als werkplezier en de noodzaak van regionale samenwerking. Maar ook gaan we in op de vraag: in hoeverre is HR in staat om zijn eigen agenda te bepalen?

Bestel het rapport