De F zit weer in de maand!

01/02/2018

Het is 1 februari, dus de F zit weer in de maand! De perfecte tijd voor een frisse blik op functies, functiehuis en functiewaardering. Vraag een kosteloze systeemscan aan of schrijf je in voor een training. Nu inschrijven, 2e deelnemer gratis!

Wil je meer weten over de impact van zelfsturing? Waardegedreven functies beschrijven, krachtig motiveren van je functie-indeling of functiehuis toekomstbestendig inrichten? Volg dan een van onze FWG-trainingen. Boek je de training in februari? Dan geldt voor abonnementhouders: 2e deelnemer gratis. Neem dus gerust een collega mee!  

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden