De F zit weer in de maand!

01/02/2018

Het is 1 februari, dus de F zit weer in de maand! De perfecte tijd voor een frisse blik op functies, functiehuis en functiewaardering. Vraag een kosteloze systeemscan aan of schrijf je in voor een training. Nu inschrijven, 2e deelnemer gratis!

Wil je meer weten over de impact van zelfsturing? Waardegedreven functies beschrijven, krachtig motiveren van je functie-indeling of functiehuis toekomstbestendig inrichten? Volg dan een van onze FWG-trainingen. Boek je de training in februari? Dan geldt voor abonnementhouders: 2e deelnemer gratis. Neem dus gerust een collega mee!  

FWG Trendrapport 'De zorg, ongelijk voor iedereen'

In één keer op de hoogte van toonaangevende ontwikkelingen in de zorg? In het FWG Trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’, beschrijven we vijf opvallende bewegingen in de sector, met als gemene deler: zorg die steeds meer maatwerk is, die zich richt op wat voor de unieke persoon de beste uitkomst is.

Download

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

In hoeverre wilt u de functiebeschrijvingen ondersteunend laten zijn aan processen als loopbaanontwikkeling, (JCI) accreditatie, het uitdragen van kernwaarden of ontwikkeling op persoonlijk en teamniveau? Ontdek in deze inspiratiesessie welk functiebeschrijvingsformat écht bij uw organisatie past.

Lees meer