De F zit weer in de maand!

01/02/2018

Het is 1 februari, dus de F zit weer in de maand! De perfecte tijd voor een frisse blik op functies, functiehuis en functiewaardering. Vraag een kosteloze systeemscan aan of schrijf je in voor een training. Nu inschrijven, 2e deelnemer gratis!

Wil je meer weten over de impact van zelfsturing? Waardegedreven functies beschrijven, krachtig motiveren van je functie-indeling of functiehuis toekomstbestendig inrichten? Volg dan een van onze FWG-trainingen. Boek je de training in februari? Dan geldt voor abonnementhouders: 2e deelnemer gratis. Neem dus gerust een collega mee!  

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Op dinsdag 29 mei organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie