De nieuwe website van Progressional People is live!

24/05/2018

Progressional People bestaat vijf jaar. Vijf jaar waarin ze het net even anders doen. Waarin ze fungeren als slijpsteen voor de denkgeest van zorgbestuurders en HR-professionals. Ze sparren, stimuleren en dagen mensen en organisaties uit om een (nog) betere versie van zichzelf te worden. De ervaringen delen ze graag met u. Daarom een nieuwe website met klantcases en thema’s die urgent zijn in de wereld van toekomstgerichte organisatieontwikkeling.

Wat vind u van de nieuwe website? Geef uw feedback en maak kans op gratis deelname aan één van de inspiratiesessies van Progressional People.

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden