De nieuwe website van Progressional People is live!

24/05/2018

Progressional People bestaat vijf jaar. Vijf jaar waarin ze het net even anders doen. Waarin ze fungeren als slijpsteen voor de denkgeest van zorgbestuurders en HR-professionals. Ze sparren, stimuleren en dagen mensen en organisaties uit om een (nog) betere versie van zichzelf te worden. De ervaringen delen ze graag met u. Daarom een nieuwe website met klantcases en thema’s die urgent zijn in de wereld van toekomstgerichte organisatieontwikkeling.

Wat vind u van de nieuwe website? Geef uw feedback en maak kans op gratis deelname aan één van de inspiratiesessies van Progressional People.

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Dinsdag 30 oktober organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie