De nieuwe website van Progressional People is live!

24/05/2018

Progressional People bestaat vijf jaar. Vijf jaar waarin ze het net even anders doen. Waarin ze fungeren als slijpsteen voor de denkgeest van zorgbestuurders en HR-professionals. Ze sparren, stimuleren en dagen mensen en organisaties uit om een (nog) betere versie van zichzelf te worden. De ervaringen delen ze graag met u. Daarom een nieuwe website met klantcases en thema’s die urgent zijn in de wereld van toekomstgerichte organisatieontwikkeling.

Wat vind u van de nieuwe website? Geef uw feedback en maak kans op gratis deelname aan één van de inspiratiesessies van Progressional People.

Themabijeenkomst 'De basis op orde' in samenwerking met Cordaan

Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Aanmelden

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Aantrekkelijk belonen in een krappe arbeidsmarkt

Mede door de arbeidsmarktkrapte staat een aantrekkelijk beloningsbeleid bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Speelt u ook met vragen als: Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij mijn organisatie en onze (toekomstige) medewerkers? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie