Deep Dive Sessies: alles over de nieuwste content en functionaliteiten in onze applicaties

05/09/2019

Op 10, 15, 29 en 31 oktober organiseren we weer de FWG Deep Dive Sessies in het land. Speciaal en kosteloos voor onze abonnementhouders.
Tijdens deze sessies vertellen we u graag persoonlijk over de nieuwste content en functionele wijzigingen in onze applicaties*, die zijn voortgekomen uit ons onderzoek van het afgelopen jaar naar ontwikkelingen in functies. Daarnaast besteden we aandacht aan de impact van technologische ontwikkelingen op het werken in de zorg en, specifiek, op functies. We sluiten af met innovator Kim Spinder.

Alle abonnementhouders zijn van harte uitgenodigd!

*FWG 3.0/Geboortezorg/Gehandicaptenzorg/VVT

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder