Deep Dive Sessies: alles over de nieuwste content en functionaliteiten in onze applicaties

05/09/2019

Op 10, 15, 29 en 31 oktober organiseren we weer de FWG Deep Dive Sessies in het land. Speciaal en kosteloos voor onze abonnementhouders.
Tijdens deze sessies vertellen we u graag persoonlijk over de nieuwste content en functionele wijzigingen in onze applicaties*, die zijn voortgekomen uit ons onderzoek van het afgelopen jaar naar ontwikkelingen in functies. Daarnaast besteden we aandacht aan de impact van technologische ontwikkelingen op het werken in de zorg en, specifiek, op functies. We sluiten af met innovator Kim Spinder.

Alle abonnementhouders zijn van harte uitgenodigd!

*FWG 3.0/Geboortezorg/Gehandicaptenzorg/VVT

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder