FWG Deep Dive Sessies

Presentaties

Meer dan 100 deelnemers hebben wij online mogen verwelkomen bij de, dit jaar digitale, FWG Deep Dive Sessies! Hieronder vindt u per sessie de PowerPointpresentatie. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de betreffende FWG-er!

Voor de online sessies hadden we het programma opgeknipt in drie losse onderdelen:

 • Wat is er nieuw in uw FWG-systeem?
  Benny Bourgonje, FWG-deskundige, lichtte toe welke ontwikkelingen in de zorg hebben geleid tot de nieuwe en gewijzigde ijkfuncties die u per 1 oktober in uw applicatie aantreft.
  Open de PowerPointpresentatie
  Neem met vragen contact op met (ipv Benny Bourgonje) Frank van Riemsdijk
 • Hoe verandert corona het werken in de zorg?
  Geertje van de Ven, manager R&D,  sprak in vogelvlucht over de impact van corona op het werken in de zorg. Onderwerpen als technologie, samenwerken, ontregeling, vakmanschap, taakherschikking en maatschappelijk debat kwamen hierbij aan bod.
  Open de Powerpointpresentatie
  Neem contact op met Geertje van de Ven
 • Digivaardig in de zorg
  Koos van der Kleij, adviseur, onderzoekt samen met coalitie Digivaardig in de zorg en enkele zorgorganisaties hoe digitale vaardigheden zo goed mogelijk opgenomen kunnen worden in functiebeschrijvingen. Hij nam u mee in hun overwegingen en neemt ook graag uw input mee.
  Open de PowerPointpresentatie
  Neem contact op met Koos van der Kleij

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het FWG Servicepunt via 030-2669 400 of servicepunt@fwg.nl.

 *nieuwe en/of gewijzigde content per 1 oktober 2020:

 Ambulanceverpleegkundige / Apothekersassistent / Chauffeur ambulance / Functionaris Gegevensbescherming / Kraamverzorgende / Leidinggevende apotheek /Leidinggevende/manager ondersteuning zorgproces / Leidinggevende functieonderzoek / Medewerker apotheek / Medewerker/laborant functieonderzoek / Planningsfunctionaris / Vakman administratie / Zorgambulancebegeleider 

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder