Experts gezocht!

28/04/2021

Als onderdeel van ons onderzoek naar functies in de zorg, raadplegen we mensen die dagelijks met de betreffende functie te maken hebben. Wij gaan met hen – de expertgroep – in gesprek over ontwikkelingen binnen de functie en de werkprocessen. Op die manier maken we samen het functiebeeld compleet. In mei en juni organiseren wij expertgroepen voor de functies:

Medewerker Zorgtechnologie
Verpleegkundig Specialist en Physician Assistant

Bent u goed bekend met deze functies? Deel uw kennis met ons en vakcollega’s!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder