ICT-experts gezocht voor functieonderzoek

07/01/2020

Als onderdeel van ons onderzoek naar functies in de zorg organiseren we expertgroepen: bijeenkomsten waarin we discussiëren over ontwikkelingen binnen een functie en de werkprocessen, met degenen die er dagelijks mee te maken hebben. Denk aan leidinggevenden, teamcoaches, opleidingscoaches, medewerkers en HR-adviseurs. Doel van een expertgroep is met elkaar het functiebeeld compleet maken.

Dit jaar onderzoeken wij onder andere functies rond ICT en daaraan gerelateerde functies zoals de functionaris gegevensbescherming, data-analisten en business-intelligence. Wij nodigen u en uw collega(’s) van harte uit om deel te nemen aan de Expertgroep ICT bijeenkomst op 10 of 11 februari 2020.

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen