ICT-experts gezocht voor functieonderzoek

07/01/2020

Als onderdeel van ons onderzoek naar functies in de zorg organiseren we expertgroepen: bijeenkomsten waarin we discussiëren over ontwikkelingen binnen een functie en de werkprocessen, met degenen die er dagelijks mee te maken hebben. Denk aan leidinggevenden, teamcoaches, opleidingscoaches, medewerkers en HR-adviseurs. Doel van een expertgroep is met elkaar het functiebeeld compleet maken.

Dit jaar onderzoeken wij onder andere functies rond ICT en daaraan gerelateerde functies zoals de functionaris gegevensbescherming, data-analisten en business-intelligence. Wij nodigen u en uw collega(’s) van harte uit om deel te nemen aan de Expertgroep ICT bijeenkomst op 10 of 11 februari 2020.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder