Experts gezocht voor functieonderzoek

23/05/2019

Als onderdeel van ons onderzoek naar functies in de zorg organiseren we expertgroepen: bijeenkomsten waarin we discussiëren over ontwikkelingen binnen een functie en de werkprocessen, met degenen die er dagelijks mee te maken hebben. Denk aan leidinggevenden, teamcoaches, opleidingscoaches, medewerkers en HR-adviseurs. Doel van een expertgroep is met elkaar het functiebeeld compleet maken. Een expertgroep komt eenmalig bijeen in Utrecht of elders in het land.

Voor juni zoeken we mensen die mee willen praten over:

  • Huishoudelijk medewerker thuiszorg
  • Afdelingsassistent
  • Verzorgende thuiszorg
  • Verzorgende verpleeg- en verzorgingshuis
  • Kraamverzorgende

Wilt u vakgenoten ontmoeten, ervaringen uitwisselen en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan ons onderzoek?

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Themabijeenkomst 'Tech en werk'

Technologie zal de komende jaren grote impact hebben op de zorg. Maar wat zijn die trends en ontwikkelingen precies? Welke vormen van technologie zijn er? En wat voor effect hebben die op functies, taken, werkprocessen in uw organisatie? Laat u op 7 oktober inspireren door voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 100 mensen uit ruim 80 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder