Experts gezocht voor functieonderzoek

23/05/2019

Als onderdeel van ons onderzoek naar functies in de zorg organiseren we expertgroepen: bijeenkomsten waarin we discussiëren over ontwikkelingen binnen een functie en de werkprocessen, met degenen die er dagelijks mee te maken hebben. Denk aan leidinggevenden, teamcoaches, opleidingscoaches, medewerkers en HR-adviseurs. Doel van een expertgroep is met elkaar het functiebeeld compleet maken. Een expertgroep komt eenmalig bijeen in Utrecht of elders in het land.

Voor juni zoeken we mensen die mee willen praten over:

  • Huishoudelijk medewerker thuiszorg
  • Afdelingsassistent
  • Verzorgende thuiszorg
  • Verzorgende verpleeg- en verzorgingshuis
  • Kraamverzorgende

Wilt u vakgenoten ontmoeten, ervaringen uitwisselen en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan ons onderzoek?

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder