Experts gezocht voor functieonderzoek

23/05/2019

Als onderdeel van ons onderzoek naar functies in de zorg organiseren we expertgroepen: bijeenkomsten waarin we discussiëren over ontwikkelingen binnen een functie en de werkprocessen, met degenen die er dagelijks mee te maken hebben. Denk aan leidinggevenden, teamcoaches, opleidingscoaches, medewerkers en HR-adviseurs. Doel van een expertgroep is met elkaar het functiebeeld compleet maken. Een expertgroep komt eenmalig bijeen in Utrecht of elders in het land.

Voor juni zoeken we mensen die mee willen praten over:

  • Huishoudelijk medewerker thuiszorg
  • Afdelingsassistent
  • Verzorgende thuiszorg
  • Verzorgende verpleeg- en verzorgingshuis
  • Kraamverzorgende

Wilt u vakgenoten ontmoeten, ervaringen uitwisselen en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan ons onderzoek?

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder