Experts on demand

De zzp’ers van FWG Progressional People

De Experts on demand zijn senior project/programmamanagers met ieder hun eigen expertisegebied in het verlengde van de dienstverlening van FWG Progressional People, die u tijdelijk via ons kunt inzetten.

Waarom Experts on demand?
Wij spreken dagelijks zorgorganisaties over transities waarin zij zich bevinden en tegen welke vraagstukken zij daarbij aanlopen. Voor een deel ondersteunen wij hen met onze eigen adviseurs en dienstverlening. Soms vraagt een traject echter om een periode van intensievere begeleiding of overstijgt het onze kernexpertises of capaciteit. Voor deze gevallen kunnen wij voortaan één van de experts aanbevelen.

De Experts on demand hebben stuk voor stuk jarenlange werkervaring, in dienstverband of als zzp’er. Veelal binnen de zorg, maar ook in andere branches zoals de IT en de overheid. Door zich aan FWG Progressional People te verbinden, kunnen de experts op hun beurt tijdens een opdracht leunen op en putten uit al onze kennis en ervaring rondom ontwikkelingen en het werken in de zorg; ze beschikken over een ruim netwerk aan directe collega’s om ruggespraak mee te houden, samen te werken of advies aan te vragen. Voor opdrachtgevers dus een ‘win-win-constructie’.

Wilt u een senior project/programmamanager inzetten?
Hieronder vindt u per expert meer over zijn of haar expertisegebieden, achtergrond, werkwijze en drijfveren. Zo kunt u bepalen wie het beste bij uw organisatie en vraagstuk zou passen. Voor meer informatie en een offerte kunt u contact met ons opnemen met Floortje Schiks of Annemiek Pater via 030-2669 400.