De F zit weer in de maand!

De perfecte tijd voor een frisse blik op functies, functiehuis en functiewaardering. Vraag een kosteloze systeemscan aan of schrijf je in voor een training. Voor alle FWG-trainingen en -opleidingen geldt: 2e deelnemer gratis!

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

 

Kosteloze systeemscan

Hoeveel oud-collega’s staan er nog als gebruiker in je FWG-applicatie? Hoeveel concept-indelingen zijn uiteindelijk geen indelingsbesluit geworden? Maak je gebruik van alle mogelijkheden en doe je al mee aan het functieonderzoek van FWG? Vraag een kosteloze systeemscan aan en ontdek hoe je optimaal gebruik kan maken van je applicatie.

 

Alle FWG-trainingen en -opleidingen: 2e deelnemer gratis 

Wil je meer weten over de impact van zelfsturing? Waardegedreven functies beschrijven, krachtig motiveren van je functie-indeling of functiehuis toekomstbestendig inrichten? Volg dan één van onze FWG-trainingen of -opleidingen. Boek je de training of opleiding in februari? Dan geldt: 2e deelnemer gratis. Neem dus gerust een collega mee!

Actievoorwaarden

  • 2e deelnemer gratis op dezelfde training of opleiding
  • Om gebruik te maken van de actie, gebruik de kortingscode: F2018
  • Beide deelnemers dienen zich met de genoemde kortingscode in te schrijven via de website
  • De uiteindelijke prijs wordt berekend als 50% korting op het totaalbedrag
  • De actie geldt voor alle FWG-trainingen en -opleidingen in 2018, mits ingeschreven in februari 2018
  • Trainingen en opleidingen van Progressional People én incompany trainingen en opleidingen zijn uitgesloten van deze actie
  • De actie is geldig van 1 februari 2018 t/m 28 februari 2018

 

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

Kom naar de inspiratiesessie ‘Waardegedreven functies beschrijven’ en ontdek welk functiebeschrijvingsformat écht bij jullie organisatie past. Tijdens de sessie kijken we met een frisse blik naar de traditionele functiebeschrijving: Hoe kunnen we deze in een nieuwe jasje steken, op zo’n manier dat íe passend is voor en ondersteunend is aan de (cultuur van de) organisatie?