De F zit weer in de maand!

Actie FWG Academy: 2e deelnemer gratis!

Februari is de maand waarin we (extra) stil staan bij uw functiehuis, het fundament van uw organisatie. Heeft u interesse in een aan functiewaardering gerelateerde training of masterclass? Maak dan gebruik van onze Academy-actie in februari.

Schrijft u zich in februari in, dan neemt u gratis een collega mee!

Deze actie geldt voor onderstaande trainingen:

Daarnaast bieden wij sinds vorig jaar ook een speciaal trainingsprogramma. De actie ‘2e deelnemer gratis’ geldt ook hiervoor:

TRAININGSPROGRAMMA ‘Aan de slag met uw functiehuis’

Wilt u aan de slag met het actualiseren of herinrichten van uw functiehuis? Dan is ook aandacht voor uw mensen cruciaal. In ons trainingsprogramma ‘Aan de slag met het functiehuis’ nemen wij u in 3 delen mee in alle ins en outs die komen kijken bij het realiseren van een nieuw functiehuis.

Uiteraard kunt u de programmadelen ook los van elkaar bijwonen.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder