De F zit weer in de maand!

Impact van het functiehuis op uw mensen

Wilt u aan de slag met het actualiseren of herinrichten van uw functiehuis? Dan is aandacht voor de mensen, zij die daadwerkelijk het werk doen, cruciaal. Zo krijgt u te maken met verwachtingen van medewerkers, ‘kom ik straks in een hogere schaal?’, wat in de praktijk vaak niet het geval is. Dan is de rol van leidinggevenden, teamcoaches en een HR-afdeling cruciaal: zijn zij inhoudelijk goed op de hoogte van het proces, hoe gaan zij om met verwachtingen en hoe reageren ze op vragen en weerstand?

Februari is de maand waarin we (extra) stil staan bij uw functiehuis, het fundament van uw organisatie. Meld u deze maand aan voor deze, of een andere, FWG-training en neem gratis een collega mee!

NIEUW TRAININGSPROGRAMMA ‘Aan de slag met uw functiehuis’

In ons gloednieuwe trainingsprogramma nemen wij u in 3 delen mee in alle ins en outs die komen kijken bij het realiseren van een nieuw functiehuis. Want een functiehuis kan alleen goed tot stand worden gebracht, als daarbij ook aandacht is voor de mensen.

Uiteraard kunt u de programmadelen ook los van elkaar bijwonen.

ACTIE FWG ACADEMY: 2E DEELNEMER GRATIS!

Interesse in een aan functiewaardering gerelateerde training of masterclass? Schrijft u zich in februari in, dan neemt u gratis een collega mee!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder