De F zit weer in de maand!

Impact van het functiehuis op uw mensen

Wilt u aan de slag met het actualiseren of herinrichten van uw functiehuis? Dan is aandacht voor de mensen, zij die daadwerkelijk het werk doen, cruciaal. Zo krijgt u te maken met verwachtingen van medewerkers, ‘kom ik straks in een hogere schaal?’, wat in de praktijk vaak niet het geval is. Dan is de rol van leidinggevenden, teamcoaches en een HR-afdeling cruciaal: zijn zij inhoudelijk goed op de hoogte van het proces, hoe gaan zij om met verwachtingen en hoe reageren ze op vragen en weerstand?

Februari is de maand waarin we (extra) stil staan bij uw functiehuis, het fundament van uw organisatie. Meld u deze maand aan voor deze, of een andere, FWG-training en neem gratis een collega mee!

NIEUW TRAININGSPROGRAMMA ‘Aan de slag met uw functiehuis’

In ons gloednieuwe trainingsprogramma nemen wij u in 3 delen mee in alle ins en outs die komen kijken bij het realiseren van een nieuw functiehuis. Want een functiehuis kan alleen goed tot stand worden gebracht, als daarbij ook aandacht is voor de mensen.

Uiteraard kunt u de programmadelen ook los van elkaar bijwonen.

ACTIE FWG ACADEMY: 2E DEELNEMER GRATIS!

Interesse in een aan functiewaardering gerelateerde training of masterclass? Schrijft u zich in februari in, dan neemt u gratis een collega mee!

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen