FWG 3.0: informatie voor toepassers

Functiewaarderingssysteem voor de zorg

Deelt u uw functies in met FWG 3.0? In de applicatie vindt u de servicepagina met alle informatie, tips, publicaties en veelgestelde vragen en antwoorden die u kunnen helpen bij het werken met FWG 3.0. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met het FWG Servicepunt: 030-2669 400.

Nieuwe content per 1 oktober 2018

Zoals ieder jaar, is op 1 oktober 2018 de content van FWG 3.0 geactualiseerd. De wijzigingen zijn gebaseerd op alle ontwikkelingen die we tijdens ons functieonderzoek afgelopen jaar aantroffen. Een overzicht hiervan vindt u via onderstaande button.

 

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Themabijeenkomst 'Tech en werk'

Technologie zal de komende jaren grote impact hebben op de zorg. Maar wat zijn die trends en ontwikkelingen precies? Welke vormen van technologie zijn er? En wat voor effect hebben die op functies, taken, werkprocessen in uw organisatie? Laat u op 3 juni inspireren door voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 80 mensen uit ruim 60 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder