FWG Academy corona-proof

03/06/2020

Goed nieuws! Ons kantoor is corona-proof en daarom kunnen wij vanaf 1 juni weer ‘fysieke’ trainingen aanbieden. Voor ons staan veiligheid en het dragen van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voorop, daarom hanteren wij de 1,5 meter afstand-regel en ontvangen minder deelnemers tegelijk. Daarnaast hebben we tal van maatregelen genomen om de hygiëne en veiligheid te waarborgen. We hopen u gauw (weer) te zien!

Mocht een fysieke training voor u niet haalbaar of wenselijk zijn, neem gerust contact met ons op via servicepunt@fwg.nl of 030-2669 400. Wij kijken graag samen met u naar een passend (online) alternatief.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

Met ruim 10 jaar ervaring in het doen van trendonderzoek in de zorg hebben we een krachtige basis om de huidige triggers, trends en ontwikkelingen te duiden. Hiermee willen we inzicht geven in deze ontwikkelingen zodat zorgorganisaties hierop kunnen anticiperen. Daarom publiceren we dit jaar een reeks essays over de belangrijkste ontwikkelingen, met als eerste thema: ‘Onder druk wordt alles vloeibaar. Hoe willen we dat het stolt?’

DOWNLOAD ESSAY #1

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder