FWG. De zorg vooruit.

04/05/2021

FWG Progressional People helpt zorgorganisaties bij HR-vraagstukken. We zijn van en voor de zorg, denken in het grotere belang. We staan in deze mooie en complexe sector sinds jaar en dag voor waardering en rechtvaardigheid. Maar er is meer FWG. Wij weten alles over functies, mensen en het organiseren van werk. Wij staan voor goed werk in de zorg. En elk vraagstuk benaderen we vanuit die brede invalshoek. Met onze diepgaande kennis en brede expertise helpen wij de zorg verder: vooruit.

Voor ons is dit klip en klaar. Maar we willen dat iedereen weet dat wij er zijn voor alle vraagstukken rondom het werken in de zorg, nu en in de toekomst. Daarom hebben we onze brede propositie concreet vertaald in een belofte: FWG. De zorg vooruit.

We laten u de komende tijd hernieuwd kennismaken met FWG Progressional People. Met onze belofte, met onze waarden en alles waar wij zorg voor dragen. Zoals:

 

Laat u inspireren door onze nieuwe bedrijfsfilm:

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder