1 oktober: systeemupdate

01/10/2021

Het is 1 oktober, dé dag waarop wij jaarlijks ons functiewaarderingssysteem updaten! Dit betekent dat vanaf vandaag alle abonnementhouders weer over de meest actuele content beschikken voor het waarderen en indelen van hun functies.

Wij hebben hiervoor het afgelopen jaar weer onderzoek gedaan naar ontwikkelingen in functies in de zorg en diverse ijkfuncties gewijzigd en nieuw toegevoegd. Gebruikers van FWG 3.0 ontvangen vandaag de publicatie Content FWG 3.0, als naslagwerk bij het indelen van functies.

 

Extra (online) Deep Dive sessie

In vier Deep Dive sessies in het land hebben we alle gebruikers van FWG 3.0/Geboortezorg/Gehandicaptenzorg/VVT een toelichting gegeven op de ontwikkelingen in de zorg en tot welke wijzigingen in het systeem deze geleid hebben.

Heeft u de Deep Dives gemist maar bent u toch benieuwd? Meld u dan nog aan voor de extra online Deep Dive op dinsdag 5 oktober van 10 tot 11 uur. In dit uurtje praat Benny Bourgonje u graag bij over wat er nieuw is in FWG en kunt u al uw vragen stellen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar servicepunt@fwg.nl, waarna u een link naar de Teams-meeting ontvangt.

 

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd terecht bij het FWG Servicepunt via servicepunt@fwg.nl of 030-2669 400.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder