FWG Deep Dives: bent u erbij?

08/07/2021

Zoals ieder jaar actualiseren we op 1 oktober onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Speciaal voor abonnementhouders organiseren we de kosteloze ‘FWG Deep Dive Sessies’, waarin we u graag persoonlijk meer vertellen over de ontwikkelingen en wijzigingen.

Ik meld me direct aan

sneak preview

Na een digitale editie in 2020 organiseren we de sessies dit jaar weer live!* En, in plaats van in oktober in september, zodat u een sneak preview krijgt en als eerste op de hoogte bent van onze onderzoeksresultaten!

Naast de toelichting op nieuwe en gewijzigde functies besteden we aandacht aan de algemene trends en ontwikkelingen in de zorg en aan het effectief omgaan met weerstand bij functiehuistrajecten. We sluiten het programma verrassend af!

Locaties en data

14 september: Rotterdam
21 september: Assen

23 september: Utrecht
28 september: Den Bosch

Meld u snel aan!

*onder voorbehoud van coronamaatregelen uiteraard

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder