FWG Entree

Snel en eenvoudig een niveau-indicatie

Met FWG Entree krijgt u snel en eenvoudig een beeld van de inhoud van een functie en een indicatie van het functieniveau. Hiermee is FWG Entree een hulpmiddel bij de communicatie tussen HRM-adviseurs, managers, medewerkers, Raad van Bestuur en anderen. Organisaties met een abonnement op FWG 3.0 kunnen gebruikmaken van deze tool. Op deze pagina vindt u als gebruiker van FWG Entree handige informatie, tips, publicaties en veelgestelde vragen en antwoorden.

 

 

 

FAQ's:

U kunt FWG Entree in diverse situaties gebruiken: vragen over herindelingen, bij nieuwe functies en bij het (her)ontwerpen van een (nieuwe) functiestructuur.

Met FWG Entree komen we tegemoet aan de wens om snel te kunnen beschikken over een eerste inschatting van het functieniveau. Het is een hulpmiddel bij de communicatie tussen HRM-adviseurs, managers, medewerkers, Raad van Bestuur en anderen. FWG Entree biedt gemak én tijdswinst voor de afdeling P&O, transparantie voor medewerkers en managementinformatie voor directie of bestuur.
U kunt aan de niveau-indicatie van FWG Entree echter geen rechten ontlenen; voor een officiële indeling gebruikt u FWG 3.0.
Inloggen op FWG Entree kan met dezelfde gegevens als voor FWG 3.0. Gaat dit niet goed? Dan bent u wellicht nog niet aangemeld als gebruiker van FWG Entree. Neem contact op met de beheerder van FWG binnen uw organisatie (degene die over het superuser account beschikt) om u toegang tot de applicatie te geven via Gebruikersbeheer in FWG 3.0. Weet u niet wie de beheerder is? Neem dan contact met ons op via 030 - 2669 400.
De inhoud van FWG Entree is volledig geënt op FWG 3.0 en correspondeert hier dan ook naadloos mee.