FWG Gehandicaptenzorg gepresenteerd aan P&O-ers

27/11/2017

Vrijdag 24 november presenteerde FWG de nieuwe applicatie FWG Gehandicaptenzorg die per 1 april wordt gelanceerd. De presentatie was onderdeel van het programma op de informatiemiddag van VGN over de nieuwe cao, georganiseerd voor P&O-ers.

Naast de nieuwe applicatie die werd getoond, gaven Eline van Gerwen en Arthur Warmer van FWG toelichting op de andere initiatieven die FWG ontwikkelde om de toepassing van functiewaardering in de praktijk te vereenvoudigen. Zoals de servicepagina met voorbeeldbeschrijving, de toepassing van Xelf en het gebruikersgemak van het nieuwe FWG platform. Ook werden vragen beantwoord over o.a. de transitiefase van FWG 3.0 naar FWG Gehandicaptenzorg, de betrokkenheid van de OR en de impact van/op functiebeschrijvingen.

De VGN-leden reageerden positief op FWG Gehandicaptenzorg dat per 1 april 2018 in hun branche FWG 3.0 zal gaan vervangen. Ze vonden het transparant, eenvoudig en het taalgebruik herkenbaar. Vanaf maart 2018 zijn er (kosteloze) introductiebijeenkomsten en trainingen. Voor meer informatie kijk op www.fwg.nl/gehandicaptenzorg

 

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden