FWG Gehandicaptenzorg gepresenteerd aan P&O-ers

27/11/2017

Vrijdag 24 november presenteerde FWG de nieuwe applicatie FWG Gehandicaptenzorg die per 1 april wordt gelanceerd. De presentatie was onderdeel van het programma op de informatiemiddag van VGN over de nieuwe cao, georganiseerd voor P&O-ers.

Naast de nieuwe applicatie die werd getoond, gaven Eline van Gerwen en Arthur Warmer van FWG toelichting op de andere initiatieven die FWG ontwikkelde om de toepassing van functiewaardering in de praktijk te vereenvoudigen. Zoals de servicepagina met voorbeeldbeschrijving, de toepassing van Xelf en het gebruikersgemak van het nieuwe FWG platform. Ook werden vragen beantwoord over o.a. de transitiefase van FWG 3.0 naar FWG Gehandicaptenzorg, de betrokkenheid van de OR en de impact van/op functiebeschrijvingen.

De VGN-leden reageerden positief op FWG Gehandicaptenzorg dat per 1 april 2018 in hun branche FWG 3.0 zal gaan vervangen. Ze vonden het transparant, eenvoudig en het taalgebruik herkenbaar. Vanaf maart 2018 zijn er (kosteloze) introductiebijeenkomsten en trainingen. Voor meer informatie kijk op www.fwg.nl/gehandicaptenzorg

 

Trendsessies: hoe raken de trends uw branche?

In vijf verschillende trendsessies zetten we uiteen hoe de trends uit het FWG Trendrapport 2017 uw branche raken, zodat u de vertaalslag kunt maken naar uw organisatie. In de sessie ook aandacht voor de snelheid en impact van technologische ontwikkelingen en wat dit betekent voor (toekomstige) functies in uw branche.

Aanmelden

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

In hoeverre wilt u de functiebeschrijvingen ondersteunend laten zijn aan processen als loopbaanontwikkeling, (JCI) accreditatie, het uitdragen van kernwaarden of ontwikkeling op persoonlijk en teamniveau? Ontdek in deze inspiratiesessie welk functiebeschrijvingsformat écht bij uw organisatie past.

Lees meer