FWG Gehandicaptenzorg gepresenteerd aan P&O-ers

27/11/2017

Vrijdag 24 november presenteerde FWG de nieuwe applicatie FWG Gehandicaptenzorg die per 1 april wordt gelanceerd. De presentatie was onderdeel van het programma op de informatiemiddag van VGN over de nieuwe cao, georganiseerd voor P&O-ers.

Naast de nieuwe applicatie die werd getoond, gaven Eline van Gerwen en Arthur Warmer van FWG toelichting op de andere initiatieven die FWG ontwikkelde om de toepassing van functiewaardering in de praktijk te vereenvoudigen. Zoals de servicepagina met voorbeeldbeschrijving, de toepassing van Xelf en het gebruikersgemak van het nieuwe FWG platform. Ook werden vragen beantwoord over o.a. de transitiefase van FWG 3.0 naar FWG Gehandicaptenzorg, de betrokkenheid van de OR en de impact van/op functiebeschrijvingen.

De VGN-leden reageerden positief op FWG Gehandicaptenzorg dat per 1 april 2018 in hun branche FWG 3.0 zal gaan vervangen. Ze vonden het transparant, eenvoudig en het taalgebruik herkenbaar. Vanaf maart 2018 zijn er (kosteloze) introductiebijeenkomsten en trainingen. Voor meer informatie kijk op www.fwg.nl/gehandicaptenzorg

 

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

FWG Gehandicaptenzorg per 1 april

Het is bijna zover: vanaf 1 april worden functies binnen de branche Gehandicaptenzorg ingedeeld met FWG Gehandicaptenzorg, een vereenvoudigde en transparante vorm van functies indelen. Functiewaardering wordt hiermee teruggebracht naar de kern: het snel en adequaat bepalen van de juiste functiegroep.

Meer informatie