FWG Gehandicaptenzorg is live!

01/04/2018

Vanaf 1 april is FWG Gehandicaptenzorg beschikbaar. De branche Gehandicaptenzorg zal vanaf nu functies indelen met deze vereenvoudigde en transparante vorm, gebaseerd op FWG 3.0. Dit is een van de afspraken in de Cao Gehandicaptenzorg 2017-2019.

De nieuwe vorm van indelen maakt functiewaardering transparanter, waardoor het gesprek over indelingsvragen makkelijk gemaakt wordt. Door tevens de cao-procedures met betrekking tot functiewaardering per 1 april 2018 aan te passen, ontstaat tevens sneller duidelijkheid over de functiebeschrijving en -indeling.

Alleen nieuwe functies of indelingen
De nieuwe manier van indelen wordt alleen toegepast voor nieuwe functies, of functies die na 1 april 2018 opnieuw moeten worden ingedeeld. Voor medewerkers die nu al werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg en waarvoor de functiebeschrijving niet wijzigt, verandert er niets.

Hoe werkt het?
Vanaf nu logt u niet meer in op FWG 3.0 maar op www.fwggehandicaptenzorg.nl. U kunt ook inloggen via fwg.nl, direct bovenin. Uw inloggegevens zijn gelijk gebleven! De handleiding wordt automatisch (per post) toegestuurd naar hoofdcontactpersonen en wordt uitgereikt tijdens de trainingen. Een online versie vindt u onder www.fwg.nl/gehandicaptenzorg of op de Servicepagina in de applicatie. Op de servicepagina vindt u ook instructiefilmpjes.

Trainingen
Voor HR-professionals en IBC-leden die de introductiebijeenkomsten in maart hebben gemist organiseert systeemhouder FWG vanaf deze maand (kosteloze) gebruikerstrainingen. Meer informatie over FWG Gehandicaptenzorg is te vinden op www.fwg.nl/gehandicaptenzorg.

Voor vragen kunt u terecht bij het Servicepunt: 030 – 2669400 of servicepunt@fwg.nl

 

 

 

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden