FWG Gehandicaptenzorg is live!

01/04/2018

Vanaf 1 april is FWG Gehandicaptenzorg beschikbaar. De branche Gehandicaptenzorg zal vanaf nu functies indelen met deze vereenvoudigde en transparante vorm, gebaseerd op FWG 3.0. Dit is een van de afspraken in de Cao Gehandicaptenzorg 2017-2019.

De nieuwe vorm van indelen maakt functiewaardering transparanter, waardoor het gesprek over indelingsvragen makkelijk gemaakt wordt. Door tevens de cao-procedures met betrekking tot functiewaardering per 1 april 2018 aan te passen, ontstaat tevens sneller duidelijkheid over de functiebeschrijving en -indeling.

Alleen nieuwe functies of indelingen
De nieuwe manier van indelen wordt alleen toegepast voor nieuwe functies, of functies die na 1 april 2018 opnieuw moeten worden ingedeeld. Voor medewerkers die nu al werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg en waarvoor de functiebeschrijving niet wijzigt, verandert er niets.

Hoe werkt het?
Vanaf nu logt u niet meer in op FWG 3.0 maar op www.fwggehandicaptenzorg.nl. U kunt ook inloggen via fwg.nl, direct bovenin. Uw inloggegevens zijn gelijk gebleven! De handleiding wordt automatisch (per post) toegestuurd naar hoofdcontactpersonen en wordt uitgereikt tijdens de trainingen. Een online versie vindt u onder www.fwg.nl/gehandicaptenzorg of op de Servicepagina in de applicatie. Op de servicepagina vindt u ook instructiefilmpjes.

Trainingen
Voor HR-professionals en IBC-leden die de introductiebijeenkomsten in maart hebben gemist organiseert systeemhouder FWG vanaf deze maand (kosteloze) gebruikerstrainingen. Meer informatie over FWG Gehandicaptenzorg is te vinden op www.fwg.nl/gehandicaptenzorg.

Voor vragen kunt u terecht bij het Servicepunt: 030 – 2669400 of servicepunt@fwg.nl

 

 

 

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden