FWG Gehandicaptenzorg is live!

01/04/2018

Vanaf 1 april is FWG Gehandicaptenzorg beschikbaar. De branche Gehandicaptenzorg zal vanaf nu functies indelen met deze vereenvoudigde en transparante vorm, gebaseerd op FWG 3.0. Dit is een van de afspraken in de Cao Gehandicaptenzorg 2017-2019.

De nieuwe vorm van indelen maakt functiewaardering transparanter, waardoor het gesprek over indelingsvragen makkelijk gemaakt wordt. Door tevens de cao-procedures met betrekking tot functiewaardering per 1 april 2018 aan te passen, ontstaat tevens sneller duidelijkheid over de functiebeschrijving en -indeling.

Alleen nieuwe functies of indelingen
De nieuwe manier van indelen wordt alleen toegepast voor nieuwe functies, of functies die na 1 april 2018 opnieuw moeten worden ingedeeld. Voor medewerkers die nu al werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg en waarvoor de functiebeschrijving niet wijzigt, verandert er niets.

Hoe werkt het?
Vanaf nu logt u niet meer in op FWG 3.0 maar op www.fwggehandicaptenzorg.nl. U kunt ook inloggen via fwg.nl, direct bovenin. Uw inloggegevens zijn gelijk gebleven! De handleiding wordt automatisch (per post) toegestuurd naar hoofdcontactpersonen en wordt uitgereikt tijdens de trainingen. Een online versie vindt u onder www.fwg.nl/gehandicaptenzorg of op de Servicepagina in de applicatie. Op de servicepagina vindt u ook instructiefilmpjes.

Trainingen
Voor HR-professionals en IBC-leden die de introductiebijeenkomsten in maart hebben gemist organiseert systeemhouder FWG vanaf deze maand (kosteloze) gebruikerstrainingen. Meer informatie over FWG Gehandicaptenzorg is te vinden op www.fwg.nl/gehandicaptenzorg.

Voor vragen kunt u terecht bij het Servicepunt: 030 – 2669400 of servicepunt@fwg.nl

 

 

 

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Op dinsdag 29 mei organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie