FWG Prognosemodel

Snel, eenvoudig en waardevol voor uw HR-beleid

Wij doen doorlopend onderzoek naar ontwikkelingen in de zorg. U heeft uw personele kengetallen. Stop deze in het FWG Prognosemodel en u krijgt inzicht in:

  • uw huidige personele situatie
  • het te verwachten verloop
  • de instroombehoefte
  • de ontwikkeling van de leeftijdsopbouw
  • de ontwikkeling van de loonkosten

Een belangrijke basis waarmee u gerichte beleidsinterventies kunt inzetten! Wat zijn de effecten van uw HR-beleid? Aan welke ‘knoppen moet u draaien’? Zet ze in het prognosemodel en voor elk scenario wordt doorgerekend wat het effect is op de vraag naar medewerkers. Met behulp van HR analytics kunt u door structurele dataverzameling en analyse verbanden in kaart brengen.

Onze aanpak

We vullen het model één keer voor u in, leggen u uit hoe het werkt, laten het model bij u achter en u kunt er zelf (jaarlijks) mee aan de slag.

Het model werkt snel en is eenvoudig te begrijpen. Maar uiteraard ondersteunen wij u graag.

  • Heeft u hulp nodig bij het interpreteren?
  • Wilt u advies over welke beleidsmaatregelen u het beste kunt doorvoeren?
  • Wilt u jaarlijkse ondersteuning bij het opnieuw invullen en interpreteren van het model?

Neem contact op met het FWG Servicepunt via 030-2669 400 of direct met senior adviseur Chris-Jan van Leeuwen.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder