FWG Progressional People start met podcast

08/11/2019

Alles over het werken in de zorg

‘Studio FWG’ is de nieuwe podcast over het werken in de zorg, nu en in de toekomst. Met dit initiatief willen wij inspirerende verhalen van mensen binnen en buiten de zorg te delen, zodat de gehele zorgsector daarvan kan profiteren. De Studio FWG podcast zoomt in op onderwerpen als werkplezier, vitaliteit, aantrekkelijk werkgeverschap en andere relevante ontwikkelingen die het werken in de zorg raken.

In de eerste afleveringen komen onder meer Wouter Hart, Ynzo van Zanten (Tony’s Chocolonely), Hans van Breukelen en Tommie Niessen aan het woord. Deze afleveringen zijn opgenomen tijdens het HR-event voor de zorg, ‘Be good & show it!’, van FWG Progressional People.

Inmiddels zijn twee afleveringen gepubliceerd op Spotify en Apple Podcasts. Aflevering 1 is meteen al een speciale editie, over de finalisten van de Nationale HR Zorg Award 2019. In aflevering 2 geven Wouter Hart en Geertje van de Ven (manager R&D bij FWG) hun visie op magnetisch werkgeverschap.

De Studio FWG podcast is een FWG Progressional People en 247streaming productie.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder