FWG VVT: informatie voor toepassers

Eenvoudig functies indelen

Deelt u uw functies in met FWG VVT? In de applicatie vindt u de servicepagina met alle informatie, tips, publicaties en veelgestelde vragen en antwoorden die u kunnen helpen bij het werken met FWG VVT. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met het FWG Servicepunt: 030-2669 400. Hieronder leest u meer over de update van de content en het Helpdeskadvies.

Nieuwe content per 1 oktober 2019

Op 1 oktober 2019 is de content van FWG VVT geactualiseerd, gelijk aan de actualisatie van de content van FWG 3.0. De wijzigingen zijn gebaseerd op alle ontwikkelingen die we tijdens ons functieonderzoek afgelopen jaar aantroffen. Een overzicht hiervan vindt u via onderstaande button.

 

Trainingen FWG VVT

In deze trainingen leert u functies beschrijven en indelen. We praten u bij over actuele richtlijnen en inzichten. Daarnaast staan de trainingen vooral in het teken van oefenen en het bespreken van casuïstiek.

 

Helpdeskadvies

Heeft u moeite met het indelen van een functie in FWG VVT? Twijfelt u over een functiegroep? Maak dan kosteloos gebruik van het Helpdeskadvies: een telefonisch advies van een FWG-deskundige op basis van de door u aangeleverde functiebeschrijving. Via de button hieronder vult u het Helpdeskadvies-formulier in. De behandeling neemt ongeveer twee werkdagen in beslag, daarna neemt een FWG-deskundige contact met u op om de knelpunten en mogelijke oplossingen te bespreken om zo tot een gedegen onderbouwde indeling te komen.

 

U kunt uw opmerkingen en suggesties uiteraard ook altijd mailen of telefonisch doorgeven aan het FWG Servicepunt via 030-2669400.