FWG VVT

Eenvoudig functies indelen en onderbouwen

FWG VVT is de applicatie van FWG voor het indelen van functies in de VVT-branche. Het indelen van functies is snel en eenvoudig en biedt ruimte voor het resultaat- en cliëntgericht werken en denken, volgens de ActiZ-visie.

Een functie indelen met FWG VVT

Met FWG VVT kunt u in enkele stappen en met behulp van concrete en herkenbare gegevens uit de zorg tot een gemotiveerde indeling van een functie komen. FWG VVT is een compacte, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke applicatie, waardoor het indelen van een functie geen tijdrovende klus hoeft te zijn. Bovendien maakt de opzet het mogelijk om uw keuze voor een indeling eenvoudig te onderbouwen en inzichtelijk te maken voor bijvoorbeeld leidinggevenden of medewerkers.

Afgeleid van FWG 3.0

FWG VVT is een afgeleide van FWG 3.0. Dat wil zeggen dat de onderliggende methodiek en content van beide applicaties gelijk zijn aan elkaar en de kwaliteit van de gebruikte data geborgd is.

FWG VVT toepassen in uw organisatie

Wilt u FWG VVT toepassen binnen uw organisatie? Dan kunt u een abonnement afsluiten bij FWG. Via de knop hieronder leest u meer informatie over de inhoud, en kunt u een informatiepakket aanvragen.

Werkt u al met FWG VVT?

Klik dan op onderstaande button voor meer informatie