FWG Geboortezorg

FWG Geboortezorg: exclusief voor de kraamzorgsector

FWG Geboortezorg: functies in de kraamzorg indelen.

Sinds oktober 2016 is FWG Geboortezorg beschikbaar voor alle leden van Bo Geboortezorg, de brancheorganisatie voor kraamzorgondernemers in geboortezorg.

Naar Uniforme beloning in de kraamzorg

De functiewaarderingsapplicatie is geschikt voor het indelen van de meest voorkomende functies in de geboortezorg. De kraamzorgsector is volop in ontwikkeling. Bo Geboortezorg werkt samen met haar leden aan sterke en professionele kraamzorg. Naast een eigen cao is uniforme beloning een belangrijk onderdeel. FWG Geboortezorg brengt dit dichterbij.

FWG Geboortezorg is gelijk aan FWG VVT, voor het indelen van functies in de VVT-branche. Het menu is precies hetzelfde en de procedures, ook wat betreft helpdesk, zijn gelijk aan FWG VVT. Wel kent FWG Geboortezorg minder kernfuncties – dit in samenspraak met Bo geboortezorg. Er zijn vier extra voorbeeldfuncties toegevoegd.

vier Nieuwe voorbeeldfuncties

Er zijn vier extra voorbeeldfuncties toegevoegd: Kraamverzorgende, Intaker kraamzorg, Teamleider kraamzorg en Docent. De functies kunnen worden gerangschikt naar zwaarte en ingedeeld in functiegroepen. De functiegroepen zijn in de cao gekoppeld aan salarisschalen.

Daarnaast is het indelen van functies de basis voor het HR-beleid van een organisatie. De gegevens in het functiegebouw bieden aanknopingspunten voor bijvoorbeeld competentiemanagement, resultaatgerichtheid, beoordelen, belonen en strategisch personeelsmanagement.

Aanvragen FWG Geboortezorg

Vraag de applicatie hier aan. U ontvangt daarna inloggegevens en aanvullende informatie van FWG.

Heeft u vragen over FWG Geboortezorg? Neem dan contact op met het FWG Servicepunt via 030-2669 400 of met Bo Geboortezorg via 085-0471 999.

Werkt u al met FWG geboortezorg?

Klik dan op onderstaande button voor meer informatie