FWG Gehandicaptenzorg

EENVOUDIG FUNCTIES INDELEN EN INDELINGSKEUZES ONDERBOUWEN

FWG Gehandicaptenzorg is een modern functiewaarderingssysteem dat aansluit bij de behoeften van vandaag: terug naar de essentie, eenvoudig toepasbaar en transparant (voor zowel werkgever als medewerker).

EEN FUNCTIE INDELEN MET FWG GEHANDICAPTENZORG

Met FWG Gehandicaptenzorg kunt u in enkele stappen en met behulp van concrete en herkenbare gegevens uit de zorg tot een gemotiveerde indeling van een functie komen. FWG Gehandicaptenzorg is een compacte, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke applicatie, waardoor het indelen van een functie geen tijdrovende klus hoeft te zijn. Bovendien maakt de opzet het mogelijk om uw keuze voor een indeling eenvoudig te onderbouwen en inzichtelijk te maken voor bijvoorbeeld medewerkers of leidinggevenden of medewerkers.

AFGELEID VAN FWG 3.0

FWG Gehandicaptenzorg is een afgeleide van FWG 3.0. Dat wil zeggen dat de onderliggende methodiek en content van beide applicaties gelijk zijn aan elkaar en de kwaliteit van de gebruikte data geborgd is.

FWG GEHANDICAPTENZORG TOEPASSEN IN UW ORGANISATIE

Wilt u FWG Gehandicaptenzorg toepassen binnen uw organisatie? Dan kunt u een abonnement afsluiten bij FWG. Via de knop hieronder leest u meer informatie over de inhoud, en kunt u een informatiepakket aanvragen.

 

WERKT U AL MET FWG GEHANDICAPTENZORG?

Klik dan op onderstaande button voor meer informatie

 

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder