Greet Prins (Philadelphia) nodigt u uit deel te nemen aan de Nationale HR Zorg Award!

21/07/2017

 

Wat zou het mooi zijn als alle medewerkers in de zorg dagelijks fluitend naar het werk gaan. Heeft u het beste idee dat bijdraagt aan werkplezier? Of kent u iemand met het beste idee? Dan maakt u of degene die u voordraagt, kans op de Nationale HR Zorg Award 2017, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt. Dé stimulans voor vernieuwend beleid op gebied van human resource. Aanmelden kan tot 18 augustus, tijdens het HR-event ‘Het lab van werkplezier’ op dinsdag 3 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt!

 

FWG Trendrapport 2017

'De zorg, ongelijk voor iedereen': over zorg die steeds meer maatwerk is. Zorg die steeds meer het 'unieke verhaal' van de cliënt centraal stelt. Over het vervagen van de grenzen van de sector 'gezondheidszorg', met mooie voorbeelden van nieuwe technologie en van de toekomst van werk.

Bestel uw exemplaar

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Themabijeenkomst over impact van zelfsturing

Zelfsturende teams zijn populair in de zorg. Ze passen goed bij de transitie waarin de regie van de cliënt en de professie van de zorgverlener centraal staan. Zelfsturing of zelforganisatie als besturingsvorm geeft professionals meer regelcapaciteit om cliëntgerichter te kunnen werken.

Lees meer