Greet Prins (Philadelphia) nodigt u uit deel te nemen aan de Nationale HR Zorg Award!

21/07/2017

 

Wat zou het mooi zijn als alle medewerkers in de zorg dagelijks fluitend naar het werk gaan. Heeft u het beste idee dat bijdraagt aan werkplezier? Of kent u iemand met het beste idee? Dan maakt u of degene die u voordraagt, kans op de Nationale HR Zorg Award 2017, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt. Dé stimulans voor vernieuwend beleid op gebied van human resource. Aanmelden kan tot 18 augustus, tijdens het HR-event ‘Het lab van werkplezier’ op dinsdag 3 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt!

 

Whitepaper Strategische Personeelsplanning

Deze whitepaper startte met onderzoek: wie past SPP eigenlijk toe? Met welk doel? En hoe? Maar langzaam groeide het document uit tot een ode aan een nieuwe, behapbare vorm van strategische personeelsplanning.

Download gratis

Themabijeenkomst: ‘Impact van zelfsturing op de organisatie’ (14 september)

Na een succesvolle bijeenkomst in mei, organiseert FWG opnieuw een themabijeenkomst over zelfsturing in de zorg. Deelnemers ontvangen o.a. de whitepaper ‘Zelfsturing, loslaten is niet hetzelfde als laten vallen’

Meer informatie

HR Trendmonitor Zorg 2016: En wat heeft de cliënt eraan?

Lees hét rapport over de toekomst van HR in de zorg. HR-managers kiezen het perspectief van de cliënt. Ze zijn realistisch en nemen een eigen positie in bij populaire concepten als zelfsturing of strategische personeelsplanning.

Bestel nu