Greet Prins (Philadelphia) nodigt u uit deel te nemen aan de Nationale HR Zorg Award!

21/07/2017

 

Wat zou het mooi zijn als alle medewerkers in de zorg dagelijks fluitend naar het werk gaan. Heeft u het beste idee dat bijdraagt aan werkplezier? Of kent u iemand met het beste idee? Dan maakt u of degene die u voordraagt, kans op de Nationale HR Zorg Award 2017, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt. Dé stimulans voor vernieuwend beleid op gebied van human resource. Aanmelden kan tot 18 augustus, tijdens het HR-event ‘Het lab van werkplezier’ op dinsdag 3 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt!

 

Trendsessies: hoe raken de trends uw branche?

In vijf verschillende trendsessies zetten we uiteen hoe de trends uit het FWG Trendrapport 2017 uw branche raken, zodat u de vertaalslag kunt maken naar uw organisatie. In de sessie ook aandacht voor de snelheid en impact van technologische ontwikkelingen en wat dit betekent voor (toekomstige) functies in uw branche.

Aanmelden

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

In hoeverre wilt u de functiebeschrijvingen ondersteunend laten zijn aan processen als loopbaanontwikkeling, (JCI) accreditatie, het uitdragen van kernwaarden of ontwikkeling op persoonlijk en teamniveau? Ontdek in deze inspiratiesessie welk functiebeschrijvingsformat écht bij uw organisatie past.

Lees meer