Greet Prins (Philadelphia) nodigt u uit deel te nemen aan de Nationale HR Zorg Award!

21/07/2017

 

Wat zou het mooi zijn als alle medewerkers in de zorg dagelijks fluitend naar het werk gaan. Heeft u het beste idee dat bijdraagt aan werkplezier? Of kent u iemand met het beste idee? Dan maakt u of degene die u voordraagt, kans op de Nationale HR Zorg Award 2017, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt. Dé stimulans voor vernieuwend beleid op gebied van human resource. Aanmelden kan tot 18 augustus, tijdens het HR-event ‘Het lab van werkplezier’ op dinsdag 3 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt!

 

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

FWG Gehandicaptenzorg per 1 april

Het is bijna zover: vanaf 1 april worden functies binnen de branche Gehandicaptenzorg ingedeeld met FWG Gehandicaptenzorg, een vereenvoudigde en transparante vorm van functies indelen. Functiewaardering wordt hiermee teruggebracht naar de kern: het snel en adequaat bepalen van de juiste functiegroep.

Meer informatie