Greet Prins (Philadelphia) nodigt u uit deel te nemen aan de Nationale HR Zorg Award!

21/07/2017

 

Wat zou het mooi zijn als alle medewerkers in de zorg dagelijks fluitend naar het werk gaan. Heeft u het beste idee dat bijdraagt aan werkplezier? Of kent u iemand met het beste idee? Dan maakt u of degene die u voordraagt, kans op de Nationale HR Zorg Award 2017, die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt. Dé stimulans voor vernieuwend beleid op gebied van human resource. Aanmelden kan tot 18 augustus, tijdens het HR-event ‘Het lab van werkplezier’ op dinsdag 3 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt!

 

Nationale HR Zorg Award

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Wij willen graag weten hoé u dat doet.

Lees verder

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Lees verder