Greet Prins (Philadelphia) roept u op deel te nemen aan de Nationale HR Zorg Award!

01/08/2018

Heeft u een idee of project om medewerkers meer vertrouwen en regie te geven? Ruimte te maken voor talent, passie en vakmanschap?  Dan maakt u kans op de Nationale HR Zorg Award 2018, die dit jaar voor de tweede keer wordt uitgereikt. Aanmelden kan tot en met 13 augustus, tijdens het HR-event ‘Het festival van werkplezier’ op dinsdag 25 september zal de winnaar bekend worden gemaakt!

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden