Greet Prins (Philadelphia) roept u op deel te nemen aan de Nationale HR Zorg Award!

01/08/2018

Heeft u een idee of project om medewerkers meer vertrouwen en regie te geven? Ruimte te maken voor talent, passie en vakmanschap?  Dan maakt u kans op de Nationale HR Zorg Award 2018, die dit jaar voor de tweede keer wordt uitgereikt. Aanmelden kan tot en met 13 augustus, tijdens het HR-event ‘Het festival van werkplezier’ op dinsdag 25 september zal de winnaar bekend worden gemaakt!

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden