Hans Krikke naar FWG Progressional People

31/08/2018

Hans Krikke, de afgelopen 16 jaar Manager P&O bij respectievelijk de Noordwest Ziekenhuisgroep en het HagaZiekenhuis, trad onlangs toe tot FWG Progressional People als Projectdirecteur (a.i.). In deze functie richt hij zich op de verbanden tussen functiewaardering, strategische personeelsplanning en Xelf, de applicatie waarmee organisaties het toekomstige werken in de zorg goed in beeld kunnen krijgen. Ook houdt hij zich bezig met het recent opgestarte HR on demand.

Jan Helmond, Algemeen directeur van FWG Progressional People: “Ik ben erg blij met de komst van Hans naar FWG Progressional People. Als zeer ervaren HR-manager borgt hij nog sterker ons klantperspectief en krijgen we HR-implementatievraagstukken scherper in beeld. Tevens zijn we zo beter in staat de snelle groei van ons advies- en onderzoeksbureau voor de zorg in goede banen te leiden.”.

Hans Krikke

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ed van Meeuwen, senior marketeer FWG, tel.030 – 2669 400

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze dienstverlening en de ontwikkelingen in de zorg? Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden