Hans Krikke naar FWG Progressional People

31/08/2018

Hans Krikke, de afgelopen 16 jaar Manager P&O bij respectievelijk de Noordwest Ziekenhuisgroep en het HagaZiekenhuis, trad onlangs toe tot FWG Progressional People als Projectdirecteur (a.i.). In deze functie richt hij zich op de verbanden tussen functiewaardering, strategische personeelsplanning en Xelf, de applicatie waarmee organisaties het toekomstige werken in de zorg goed in beeld kunnen krijgen. Ook houdt hij zich bezig met het recent opgestarte HR on demand.

Jan Helmond, Algemeen directeur van FWG Progressional People: “Ik ben erg blij met de komst van Hans naar FWG Progressional People. Als zeer ervaren HR-manager borgt hij nog sterker ons klantperspectief en krijgen we HR-implementatievraagstukken scherper in beeld. Tevens zijn we zo beter in staat de snelle groei van ons advies- en onderzoeksbureau voor de zorg in goede banen te leiden.”.

Hans Krikke

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ed van Meeuwen, senior marketeer FWG, tel.030 – 2669 400

Themabijeenkomst 'De basis op orde' in samenwerking met Cordaan

Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Aanmelden

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Aantrekkelijk belonen in een krappe arbeidsmarkt

Mede door de arbeidsmarktkrapte staat een aantrekkelijk beloningsbeleid bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Speelt u ook met vragen als: Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij mijn organisatie en onze (toekomstige) medewerkers? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie