Hans Krikke naar FWG Progressional People

31/08/2018

Hans Krikke, de afgelopen 16 jaar Manager P&O bij respectievelijk de Noordwest Ziekenhuisgroep en het HagaZiekenhuis, trad onlangs toe tot FWG Progressional People als Projectdirecteur (a.i.). In deze functie richt hij zich op de verbanden tussen functiewaardering, strategische personeelsplanning en Xelf, de applicatie waarmee organisaties het toekomstige werken in de zorg goed in beeld kunnen krijgen. Ook houdt hij zich bezig met het recent opgestarte HR on demand.

Jan Helmond, Algemeen directeur van FWG Progressional People: “Ik ben erg blij met de komst van Hans naar FWG Progressional People. Als zeer ervaren HR-manager borgt hij nog sterker ons klantperspectief en krijgen we HR-implementatievraagstukken scherper in beeld. Tevens zijn we zo beter in staat de snelle groei van ons advies- en onderzoeksbureau voor de zorg in goede banen te leiden.”.

Hans Krikke

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ed van Meeuwen, senior marketeer FWG, tel.030 – 2669 400

Themabijeenkomst: Happy people, better results

Één miljoen gelukkige medewerkers in de zorg. Hoe doet u dat in uw organisatie? Op maandag 26 november organiseren Preventned en FWG Progressional People de themabijeenkomst: 'Happy people, better results'. De volgende stap naar gelukkige medewerkers en betere bedrijfsresultaten!

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

'Zorg voor later'

De nieuwe HR Trendmonitor is gebaseerd op 41 openhartige gesprekken met HR-managers over hun werk, focus en ambities. Het rapport beschrijft thema's als werkplezier en de noodzaak van regionale samenwerking. Maar ook gaan we in op de vraag: in hoeverre is HR in staat om zijn eigen agenda te bepalen?

Bestel het rapport