Hoe innovatief is de zorg in Nederland?

29/03/2018

Bent u zorgbestuurder en benieuwd hoe innovatief de zorg in Nederland is? En hoe innovatief uw organisatie is? Dit voorjaar start FWG de eerste ronde van het Landelijke Benchmarkonderzoek ‘Innovatie in de Zorg’.

Het invullen van de vragenlijst kost één kopje van uw tijd. Daarna weet u waar u staat ten opzichte van andere zorgorganisaties en andere sectoren. Daarnaast bieden we u – als deelnemer van deze eerste ronde – de kans om een vragenlijst in te vullen die inzicht biedt in uw persoonlijke bijdrage aan groei en innovatie. Niet alleen geeft u hiermee de sector zicht op de samenhang tussen sturingsmodellen en innovatie, maar u ontvangt eveneens een terugkoppeling van uw resultaten.

Durft u het aan, uw eigen innovatieprofiel? Wanneer u uw e-mailadres naar Geertje van de Ven stuurt, ontvangt u een uitnodiging voor het onderzoek. Ook voor vragen staat Geertje u graag te woord via 030 – 2669428 of gvandeven@fwg.nl.

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden