Hoe innovatief is de zorg in Nederland?

29/03/2018

Bent u zorgbestuurder en benieuwd hoe innovatief de zorg in Nederland is? En hoe innovatief uw organisatie is? Dit voorjaar start FWG de eerste ronde van het Landelijke Benchmarkonderzoek ‘Innovatie in de Zorg’.

Het invullen van de vragenlijst kost één kopje van uw tijd. Daarna weet u waar u staat ten opzichte van andere zorgorganisaties en andere sectoren. Daarnaast bieden we u – als deelnemer van deze eerste ronde – de kans om een vragenlijst in te vullen die inzicht biedt in uw persoonlijke bijdrage aan groei en innovatie. Niet alleen geeft u hiermee de sector zicht op de samenhang tussen sturingsmodellen en innovatie, maar u ontvangt eveneens een terugkoppeling van uw resultaten.

Durft u het aan, uw eigen innovatieprofiel? Wanneer u uw e-mailadres naar Geertje van de Ven stuurt, ontvangt u een uitnodiging voor het onderzoek. Ook voor vragen staat Geertje u graag te woord via 030 – 2669428 of gvandeven@fwg.nl.

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Op dinsdag 29 mei organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie