Hoe innovatief is de zorg in Nederland?

29/03/2018

Bent u zorgbestuurder en benieuwd hoe innovatief de zorg in Nederland is? En hoe innovatief uw organisatie is? Dit voorjaar start FWG de eerste ronde van het Landelijke Benchmarkonderzoek ‘Innovatie in de Zorg’.

Het invullen van de vragenlijst kost één kopje van uw tijd. Daarna weet u waar u staat ten opzichte van andere zorgorganisaties en andere sectoren. Daarnaast bieden we u – als deelnemer van deze eerste ronde – de kans om een vragenlijst in te vullen die inzicht biedt in uw persoonlijke bijdrage aan groei en innovatie. Niet alleen geeft u hiermee de sector zicht op de samenhang tussen sturingsmodellen en innovatie, maar u ontvangt eveneens een terugkoppeling van uw resultaten.

Durft u het aan, uw eigen innovatieprofiel? Wanneer u uw e-mailadres naar Geertje van de Ven stuurt, ontvangt u een uitnodiging voor het onderzoek. Ook voor vragen staat Geertje u graag te woord via 030 – 2669428 of gvandeven@fwg.nl.

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden