Hoe innovatief is de zorg in Nederland?

29/03/2018

Bent u zorgbestuurder en benieuwd hoe innovatief de zorg in Nederland is? En hoe innovatief uw organisatie is? Dit voorjaar start FWG de eerste ronde van het Landelijke Benchmarkonderzoek ‘Innovatie in de Zorg’.

Het invullen van de vragenlijst kost één kopje van uw tijd. Daarna weet u waar u staat ten opzichte van andere zorgorganisaties en andere sectoren. Daarnaast bieden we u – als deelnemer van deze eerste ronde – de kans om een vragenlijst in te vullen die inzicht biedt in uw persoonlijke bijdrage aan groei en innovatie. Niet alleen geeft u hiermee de sector zicht op de samenhang tussen sturingsmodellen en innovatie, maar u ontvangt eveneens een terugkoppeling van uw resultaten.

Durft u het aan, uw eigen innovatieprofiel? Wanneer u uw e-mailadres naar Geertje van de Ven stuurt, ontvangt u een uitnodiging voor het onderzoek. Ook voor vragen staat Geertje u graag te woord via 030 – 2669428 of gvandeven@fwg.nl.

Themabijeenkomst: Happy people, better results

FWG Progressional People en Preventned zetten zich in voor meer werkplezier in de zorg. Maar hoe pakt u werkplezier in uw organisatie aan? Welke stappen kunt u concreet zetten? Wat is het rendement? En hoe krijgt u uw stakeholders mee? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

'Zorg voor later'

De nieuwe HR Trendmonitor is gebaseerd op 41 openhartige gesprekken met HR-managers over hun werk, focus en ambities. Het rapport beschrijft thema's als werkplezier en de noodzaak van regionale samenwerking. Maar ook gaan we in op de vraag: in hoeverre is HR in staat om zijn eigen agenda te bepalen?

Bestel het rapport