HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team. Thema’s kunnen divers zijn: gerelateerd aan organisatieontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, zelfsturing of functiewaardering.
De HR-professionals van HR on Demand beschikken niet alleen over jarenlange ervaring in de zorg, maar kunnen ook leunen op de kennis en expertise van FWG Progressional People.

Hoe werkt het?

Samen brengen we uw behoefte aan extra ondersteuning op HR-gebied in kaart. Als blijkt dat het inhuren van een interim HR-professional de beste oplossing is, zoeken we uit welke HR-professional in ons team het beste aansluit. U maakt kennis om te zien of het klikt waarna u deze persoon, fulltime of parttime, via FWG Progressional People inhuurt. Gedurende het traject evalueren we en sturen we bij waar nodig bij. De HR-professional houdt korte lijnen met de adviseurs van FWG Progressional People om extra kennis en ervaring in te kunnen brengen.

Voor wie?

Zorgorganisaties die tijdelijke ondersteuning op HR-gebied nodig hebben. Ook non-profitorganisaties zoals gemeenten en rijksoverheden die zorgtaken vervullen, of te maken hebben met zorggerelateerde onderwerpen kunnen veel baat hebben bij tijdelijke ondersteuning van onze HR-professionals.

Onze professionals bij HR on Demand

  • Bert Roelofs
  • Jacqueline Engelen
  • Marielle Schilperoort
  • Boudewijn Ruijs
  • Michiel Mes