Nationale HR Zorg Award 2020: speciale editie

DE HÉLE ZORG WINT

Dit jaar organiseerde FWG Progressional People een speciale corona-editie van de Nationale HR Zorg Award. Daarbij wint niet één zorgorganisatie, maar zetten we zoveel mogelijk organisaties in de spotlights. Want in dit ‘coronajaar’ levert de héle zorg een bijzondere prestatie.

Wij waren, samen met onze Chief Inspiration Officer Sabine Uitslag, op zoek naar werkplezier in coronatijd. Natuurlijk heeft corona de zorg op zijn kop gezet en hebben zorgprofessionals het enorm zwaar. Maar aan de andere kant zijn ook vele mooie initiatieven ontstaan, die het werken in de zorg plezieriger maken.

EEN PODIUM VOOR IEDEREEN

Álle ingestuurde projecten zijn in de spotlights gezet. Op dinsdag 26 januari, de Dag van het werkplezier in de zorg (dit jaar omgedoopt tot Dag van het respect voor de zorg), zijn alle award-verhalen nogmaals gepresenteerd en vond de virtuele award-uitreiking plaats. Daarbij werden alle 40 inzenders op feestelijke wijze in het zonnetje gezet, iedereen wint!

Bekijk hieronder de compilatiefilmpjes of klik op de button om meer te lezen over de inzendingen.

 

De Nationale HR Zorg Award is 3 keer uitgereikt. De eerste editie (2017) werd gewonnen door Cello Zorg, met het project LEV. In 2018 won Pluryn met het project Carrièreswitchers. Vorig jaar (2019) ging de prijs naar Arkin met het project Arkin OntregeltDit jaar achtte FWG Progressional People het niet gepast om een wedstrijd te organiseren waarbij slechts één winnaar in de spotlights staat. Daarom wint in 2020 de héle zorg!