Nationale HR Zorg Award 2020: speciale editie

DE HÉLE ZORG WINT

Dit jaar organiseert FWG Progressional People een speciale corona-editie van de Nationale HR Zorg Award. Daarbij wint niet één zorgorganisatie, maar zetten we zoveel mogelijk organisaties in de spotlights. Want in dit ‘coronajaar’ levert de héle zorg een bijzondere prestatie.

Wij zijn, samen met onze Chief Inspiration Officer Sabine Uitslag, op zoek naar werkplezier in coronatijd. Natuurlijk heeft corona de zorg op zijn kop gezet en hebben zorgprofessionals het enorm zwaar. Maar aan de andere kant zijn ook vele mooie initiatieven ontstaan, die het werken in de zorg plezieriger maken.

MELD U AAN

We zijn op zoek naar úw inspirerende verhaal! Zodat we die kunnen delen met de hele zorg. Een groot project, of een kleine actie van een paar collega’s: alles wat het werken in deze moeilijke tijd maar een beetje lichter maakt. Én wat jullie in de toekomst willen vasthouden.

 

EEN PODIUM VOOR IEDEREEN

Álle ingestuurde projecten zullen in de spotlights worden gezet. Op dinsdag 26 januari, de Dag van het werkplezier in de zorg, besteden we nogmaals aandacht aan alle award-verhalen. Wilt u er zeker van zijn dat uw verhaal die dag aan bod komt? Stuur uw initiatief dan in vóór 1 januari.

INPUT UIT ALLE ZORGBRANCHES

Elke zorgorganisatie heeft dit jaar wel één of meerdere vernieuwingen doorgevoerd. Een grootscheepse organisatieverandering, of een individuele medewerker met een prachtig initiatief: alle verhalen zijn welkom! Voor deze award zoeken we specifiek naar input uit álle branches. Want overal heeft corona impact, in elke branche zijn bijzondere initiatieven ontstaan, maar niet elke branche heeft de afgelopen tijd evenveel aandacht gekregen. De Nationale HR Zorg Award wil recht doen aan iedereen. Doet u ook mee?

 

De Nationale HR Zorg Award is 3 keer uitgereikt. De eerste editie (2017) werd gewonnen door Cello Zorg, met het project LEV. In 2018 won Pluryn met het project Carrièreswitchers. Vorig jaar (2019) ging de prijs naar Arkin met het project Arkin OntregeltDit jaar acht FWG Progressional People het niet gepast om een wedstrijd te organiseren waarbij slechts één winnaar in de spotlights staat. Daarom geven we een podium aan iedereen. De héle zorg wint!