Nationale HR Zorg Award 2021

Op zoek naar het beste idee voor nieuwe energie

Nieuwe energie! Dat kunnen we gebruiken in de zorg. Zéker na het afgelopen jaar. Alleen… waar haal je het vandaan? Wij zijn op zoek naar frisse voorbeelden van zorgorganisaties. Ideeën en projecten die zorgen voor veerkracht en plezier, en die weer perspectief bieden. Of het nu een organisatiewijziging is, een manier om nieuwe medewerkers te werven of extra krachten in te zetten, een vitaliteitsproject, of een andere aanpak op de werkvloer. Als het zorgmedewerkers maar helpt om hun energie terug te krijgen én vast te houden.

De inschrijving is gesloten. De winnaar wordt bekendgemaakt op 12 oktober, tijdens ons HR-event Live Energy!

 

De criteria

Het project of idee:

  • draagt bij aan nieuwe energie
  • is origineel, levensvatbaar en houdbaar
  • laat al bewezen resultaten zien óf is concreet uitgewerkt

Alle inzendingen in de spotlights

Net als tijdens de speciale corona-editie van de HR Zorg Award afgelopen jaar, zal dit jaar weer elke inzending die voldoet aan de voorwaarden in de spotlights worden gezet. Hiermee willen we zoveel mogelijk kennis delen en andere zorgorganisaties inspireren. In tegenstelling tot vorig jaar wordt dit jaar wel weer ‘als vanouds’ een winnaar gekozen.

De prijs

De beste initiatieven worden geselecteerd door een onafhankelijke voorselectiecommissie en vakjury. De prijsuitreiking vindt plaats op 12 oktober, tijdens hét HR-event voor de zorg van FWG Progressional People. De jurywinnaar ontvangt een bokaal en ondersteuning van FWG Progressional People ter waarde van 10.000 euro, om de plannen verder uit te werken of opvolging te geven. Naast de juryprijs wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Daarnaast is er een eervolle vermelding voor een opvallend origineel project of idee.


Winnaars voorgaande jaren

De Nationale HR Zorg Award wordt dit jaar voor de 5e keer uitgereikt. De eerste editie (2017) werd gewonnen door Cello Zorg, met het project LEV. In 2018 won Pluryn met het project Carrièreswitchers. De winnaar van 2019 was Arkin, met het project Arkin ontregelt. In 2020 won de hele zorg, vanwege de tomeloze inzet in de coronaperiode.