Huidige functies in onderzoek

Ten behoeve van FWG editie 2021-2022

Momenteel onderzoeken wij functies ten behoeve van systeemeditie 2021-2022. Dit betekent dat wij onder meer expertgroepen houden om het functiebeeld van de te onderzoeken functies zo compleet mogelijk te krijgen. De functies die wij momenteel onderzoeken zijn:

  • ICT-functies
  • Beeldvormend-radiotherapeutisch laborant
  • Begeleidersfuncties gehandicaptenzorg (Begeleider, Ondersteunend begeleider, Persoonlijk begeleider)
  • Gedragsdeskundigen
  • Secretaresse
  • Medewerker/Leidinggevende polikliniek
  • Medewerker/Coördinator Avond- en nachtdienst
  • Staffuncties (beleidsadvisering en -ondersteuning, communicatie, kwaliteit/klachtenfunctionaris, marketing, P&O, planning en control, werkomstandigheden en/of veiligheid)

Voor expertgroepen zoeken we leidinggevenden, teamcoaches, opleidingscoaches, HR-adviseurs en andere medewerkers die (een van) deze te onderzoeken functies goed kennen. Een expertgroep komt eenmalig bijeen rondom een specifieke functie(groep).

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder