Indelingsadvies

Hulp nodig bij het indelen van een functie?

Als u een nieuwe of gewijzigde functie wilt indelen, kunt u zelf met het FWG-systeem het juiste functieniveau bepalen. Twijfelt u bij het toekennen van het juiste niveau? Als u werkt met FWG VVT, FWG Gehandicaptenzorg of FWG Geboortezorg, dan kunt u in eerste instantie gebruikmaken van het Helpdeskadvies. Daarnaast kunnen wij voor u een indelingsadvies opstellen. Ook kunt u een indeling door ons laten toetsen.

Meer leren over indelen

Als u het FWG-systeem nog onvoldoende beheerst of uw kennis wilt opfrissen, kunt u verschillende trainingen volgen. Meld u bijvoorbeeld aan voor:

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen