Indelingsadvies

Hulp nodig bij het indelen van een functie?

Als u een nieuwe of gewijzigde functie wilt indelen, kunt u zelf met het FWG-systeem het juiste functieniveau bepalen. Twijfelt u bij het toekennen van het juiste niveau? Als u werkt met FWG VVT, FWG Gehandicaptenzorg of FWG Geboortezorg, dan kunt u in eerste instantie gebruikmaken van het Helpdeskadvies. Daarnaast kunnen wij voor u een indelingsadvies opstellen. Ook kunt u een indeling door ons laten toetsen.

Meer leren over indelen

Als u het FWG-systeem nog onvoldoende beheerst of uw kennis wilt opfrissen, kunt u verschillende trainingen volgen. Meld u bijvoorbeeld aan voor:

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder